dimarts, 13 de març del 2018

El major escàndol que esquitxa jutges, banquers, polítics i empresaris. Pacte PP-PNB per silenciar un dels majors ecándalos de pederàstia i abusos sexuals, amb connexions judicials, polítiques i financeres de l'Espanya moderna. Ana Rosa Quintana i Susanna Griso coneixen els fets i no els denuncien.







Dos anys i mig porten les víctimes clamant perquè les imatges siguin retirades d'internet; però a bondat mirarà cap a un altre costat.

Mario Díaz Fernández, fotògraf també i advocat asturià que representa l'acusació de vuit de les nou víctimes, s'ha vist obligat a gravar un vídeo (que els oferim íntegrament) en el qual relata com el mateix Fiscal Provincial de Guipúscoa té en el seu poder un llistat amb els noms i cognoms de jutges, polítics de TOTS els partits, banquers i importants empresaris espanyols que haurien participat en aquestes orgies amb menors en què, fins i tot, es van practicar violacions.

El lletrat ha enviat tota la documentació al fiscal general de l'Estat, al ministre de Justícia i al mateix Mariano Rajoy sense que, fins al moment, hagi obtingut cap resposta.

ambé es fa ressò el lletrat d'un suposat pacte secret entre PP i PNB per tirar terra sobre l'assumpte per la possible involucració en els fets de molt importants dirigents de les dues formacions polítiques.

En la gravació adjunta, Mario Díaz Fernández acusa directament periodistes dones que enarboren la bandera del feminisme i que tenen perfecte coneixement del que havia passat i, fins i tot, han visionat les aberrants gravacions sense que s'hagi produït cap denúncia en els seus programes ni en els seus mitjans de comunicació. I amb nom i cognoms denúncia a les periodistes Susanna Griso d'Antena 3, Ana Rosa Quintana de Tele 5, Ana Pastor de La Sexta i Julia Otera d'Onda Cero.

Una "mà negra" darrere de les decisions judicials de la magistrat Ana Isabel Pérez Asejo

També manifesta que són coneixedors dels fets i que els silencien deliberadament els directors d'El País, El Mundo, La Razón, ABC o Pedro J. Ramírez del Espanyol.

I el director d'informatius de TVE, o els comunicadors Federico Jiménez Losantos o Carlos Alsina entre d'altres.

Solament el periodista Melchor Miralles, de la seva web Sinfiltros s'ha endinsat amb valentia en aquest cas que té tots els aspectes d'obeir a una "mà negra" que deté o relentiza la instrucció sumarial. Així les coses, el reporter de Sinfiltros Paco Ballesta publicava, el passat 12 de gener, un article denunciant aquest escàndol en el qual entrevistava a un altre dels advocats de les víctimes, Antonio Massé qui afirmava: "Les decisions de la jutge Ana Isabel Pérez Asenjo estan condicionades per una possible Mà Negra que estaria movent en l'ombra els fils del procés ". El lletrat de Sant Sebastià considera que "la credibilitat de la magistrat està en entredit després d'una instrucció que s'ha prolongat durant un lustre i que no llança cap detingut".

Per què es produeix aquest silenci? Existeix en realitat aquest pacte secret PP-PNB per tirar terra sobre l'assumpte? Qui són aquests jutges, polítics, banquers i empresaris que apareixen en els enregistraments?

Des de La Tribuna de Cartagena, des de la humilitat de les nostres possibilitats, oferim el diari l'advocat de les víctimes perquè denunciï tot allò que considere convenient. I ja li vam advertir que, malgrat el silenci que per interessos bastards de vegades s'imposa en tots els mitjans de comunicació, les xarxes socials poden fer miracles. Aquí està l'exemple de la nostra denúncia sobre el possible assassinat de Botín. Ni una sola referència en grans mitjans de comunicació i gairebé cinc milions de persones perfectament informades gràcies a les xarxes socials.

Podríem estar parlant del major escàndol de pederàstia, enregistrament, difusió i venda d'imatges pornogràfiques amb menors (fins i tot violacions) en la història de l'Espanya moderna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS