dimecres, 27 de juliol del 2016

Un fenomen preocupa als perruquers. Troben caspa de Mariano Rajoy al nas d'Albert Rivera i Ciutadans adquireix el 51% del Partit Popular per 2.758.000 d'euros Set bancs de les Illes Caiman supervisen l'operació.









Fins set-cents quilograms de caspa podria haver acumulat Albert Rivera en el seu nas durant els mítings en els quals ha participat des del començament de la campanya electoral, segons els observadors. El que en un principi semblaven flocs d'idees noves adornant la punta del seu apèndix nasal han resultat ser partícules seborreiques del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

La manera en què tota aquesta caspa ha anat a parar al nas del líder de Ciutadans encara no es coneix amb exactitud però es creu que podrien haver utilitzat bolquets i una astúcia formidable. La complicitat d'almenys una de les seves dues fosses nasals estaria també darrere d'aquest transvasament. "Algú de dins del seu nas havia d'estar al corrent de tot aquest tràfec", asseguren des de la Federació Espanyola de Caspa.

Des de Ciutadans neguen absolutament la presència de partícules de Rajoy al cos de Rivera i atribueixen el fenomen a la "cristal·lització de les fabuloses idees del seu líder quan entren en contacte amb l'aire d'Espanya", segons paraules del capellà castrense de la formació neoliberal .

Ciutadans adquireix el 51% del Partit Popular per 2.758.000 d'euros
Set bancs de les Illes Caiman supervisen l'operació.

El partit d'Albert Rivera es queda també amb tot el gruix del vot franquista en poder dels populars, a més dels clàssics graners de votants, com els clubs d'hípica, de golf i de tennis, els ports esportius, el noranta per cent del barri de Salamanca de Madrid, la catedral de l'Almudena, mitja València, tots els arquebisbats, la Borsa, la Casa Reial i els cercles de tauromàquia.

Ciutadans absorbirà també tots els processos de corrupció que tinguin oberts els dirigents populars i fins i tot les condemnes que ja estiguin complint alguns dels reclusos, independentment que hagin estat violats, o no, en les seves corresponents presons.

La colossal operació, que es signarà aquesta mateixa setmana, encara podria arribar més envergadura si el partit d'Albert Rivera es decideix finalment a aportar altres mil milions i quedar-se amb el vuitanta-cinc per cent de les mentides pronunciades per Rajoy des de 2011 i l'acudit de la liquidació, de Dolores de Cospedal, en tota la seva extensió. "És l'única cosa que ens falta per guanyar-nos la confiança i el respecte de tots els espanyols", ha assegurat Rivera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS