dimarts, 31 de maig del 2016

La Junta Electoral tomba 39 de les llistes electorals presentades. Vox perd la seva candidatura al Congrés per Barcelona, ​​la JEC són Falange, que perd 8 llistes (a Congrés i Senat d'Alacant, Cantàbria, Madrid i Segòvia.







Elimina la candidatura del PACMA al Senat per Melilla, vuit de Falange, dos d'UPyD, una de VOX i totes les d'Escons en Blanc a Catalunya, entre d'altres

PSOE, PP, Ciutadans i Units Podem es presenten en totes les circumscripcions a les dues cambres

UPyD presenta 42 llistes al Congrés i 39 al Senat
La Junta Electoral Central (JEC) ha publicat avui al BOE les candidatures proclamades que apareixeran en les paperetes de les pròximes eleccions generals. Després de revisar les llistes presentades, publicades en el butlletí de dimecres passat, ha tombat 39 de les 1164 llistes presentades. En les anteriors eleccions va fer enrere 31.

Una de les més significatives és la del PACMA a Melilla per al Senat, ja que el partit havia aconseguit presentar-se en totes les circumscripcions de les dues cambres de la mateixa manera que els quatre grans: PP, PSOE, Units Podem i les seves coalicions i Ciutadans. Gràcies a aquesta decisió, es queda a una llista al Senat de complir el ple. Això sí, presenta candidatures al Congrés a les 52 circumscripcions.

UPyD, per la seva banda, perd dues llistes: la del Senat per Menorca i la del Congrés per Càceres. Així, la formació es presentarà a 42 de les 52 circumscripcions al Congrés i en 39 de les 59 al Senat. I Vox perd la seva candidatura al Congrés per Barcelona, ​​el que deixa al partit amb 34 (Congrés) i 35 (Senat) llistes.

Però els més damnificats per aquesta revisió de la JEC són Falange, que perd 8 llistes (a Congrés i Senat d'Alacant, Cantàbria, Madrid i Segòvia) i Escons en Blanc, que perd totes les que va presentar a Catalunya a les dues cambres. El seu equivalent en la resta d'Espanya, Escons en Blanc, perd tres llistes canàries al Senat, el que la deixa amb 12 candidatures a cadascuna de les càmeres.

Així, PP, PSOE, Units Podem i Ciutadans, comptant amb els seus coalicions, es presenten a totes les circumscripcions. Els segueix el Pacma, amb 52/52 en Congrés i 58/59 en Senat, i Retalls Zero, que ha aconseguit presentar llistes per al Congrés en totes les circumscripcions i 56 de les 58 del Senat.

Més enrere trobem a UPyD (42/52 i 39/59), el Partit Comunista dels Pobles d'Espanya (36/52 i 32/59), Vox (34/52 i 35/59) i altres formacions com Escons en Blanc (12 a cada cambra) i Falange (17 a cada cambra).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS