dilluns, 7 de desembre del 2015

Albert Rivera i la cocaina. Quan fa uns dies Joan Carles Monedero va insinuar, dins d'una tertúlia de la satirica revista Mongòlia, que Rivera consumia cocaina, Joan Carles sabia perfectament el que feia, i perquè ho feia.







Quan fa uns dies Joan Carles Monedero va insinuar, dins d'una tertúlia de la satirica revista Mongòlia, que Rivera consumia cocaina, Joan Carles sabia perfectament el que feia, i perquè ho feia.

Joan Carles a cap moment va dir que Rivera fos un drogradicto o consumidor, de manera que la querella si al final la presenta no anirà a cap costat, simplement Juan Carlos intel·ligentment, va posar sobre la taula polític una certesa que és mes que evident, i que ja aquesta sorgint els seus efectes com més tard veurem.

Molts heu argumentat que aquestes insinuacions no serveixen per a res i que, entre altres coses, només serveixen per enfangar encara més el terreny polític. Això seria cert si Albert Rivera no fos un consumidor habitual de cocaïna.

Però la relació d'Albert Rivera amb aquesta substància ja ve de lluny, va començar quan es movia i es cap fotos amb els ultres de l'Espanyol.

 El seu consum mai ho abandono, l'únic que no es pot assegurar és el grau de dependència que té amb aquesta substància, encara que sembla ser que ja és alt. Molts seguireu preguntant d'on trec aquestes afirmacions, aquesta clar que tot això ha cap mitjà ho va ha publicar en primera pàgina, però quan les asseveracions que Rivera és consumidor de cocaïna t'arriben des de diversos espais i extractes socials diferents, és bastant probable que sigui cert, així com tant el seu aspecte com els seus gestos que cada dia que passa li van delatant mes i mes.

Els mitjans mai ho publiquessin, com no publiquen que Mariano Rajoy és gai, és clar res a objectar sobre la seva condició sexual, sinó fos pel cinisme i hipocresia d'aquests cercles de la dreta tan rectes i '' responsables '' i per als que la família tradicional i les seves virtuts són intocables, com no van publicar durant dècades que el rei emèrit Joan Carles I, era un mujerirgo i bevedor, fins que les evidències eren aclaparadores i tot i aixi ho fan manipulant. Tampoc han dit ni una paraula que l'infart que va patir Emilio Botin que li va causar la mort, va ser a causa del seu alt cosum de viagra per estar amb la jove de vint anys amiga colombiana. Els mitjans de la màfia sempre protegeixen i protegiran els seus representants.

Per als que coneixem el món de la coca, en major o menys mesura, aquesta mes que clar que Rivera es fica ratlles, farlopa, cocaina o com ho vulguem anomenar, els seus gestos el delaten asi com les seves actituds. Ficar-se una ratlla molt de tant en tant, no va a cap lloc, molts ho hem fet, per això els que coneixem una mica tot això, advertim que els gestos de Rivera són mes que eloqüents. Els seus tocs de nas no són tics nerviosos, sinó que passa quan has esnifat cocaïna, és una acte inconscient que no pots evitar.

Tots haurem apreciat a dues Riveras diferents, un al debat de salvats de Jordi Évole, fa unes setmanes on el Falangito anava com una moto, i un altre al de fa tot just uns dies amb Carlos Alsina a la universitat Carlos III, on Rivera es mostrava totalment nerviós i insegur, clars símptomes de la síndrome d'abstinència, estava clar que els seus assessors després de la polèmica, li van aconsellar que abandoni les seves consum durant uns dies, això i la brillantor i arguments de Pablo Iglesias van fer que el Falangito paraciese un ninot de drap.

Però sobretot el que demostra és que Rivera està en una fase d'addicció alta, i que depèn d'ella, sembla ser que que no va abandonar el seu consum quan es reunia '' innocentment '' amb els ultres de l'Espanyol.

A partir d'ara hi haurà d'estar molt atents als seus moviments, gestos, aspecte etc ... que amb tota seguretat li delatessin.
El ninot de l'IBEX al descobert.

Juan Carlos Monedero sàvia molt bé el que cap quan ho va insinuar.

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb el contingut, pro no amb l'ortografia. Abans de publicar quelcom, tindries que repassar-ho, quedaries mes be.

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS