dijous, 20 de novembre del 2014

Aquest és com altres, un dels que volen empresonar el nostre president Artur Mas .González- Trevijano, un magistrat del Constitucional lloc pel PP, investigat per prevaricació. El Tribunal Suprem ha obert una causa contra el magistrat del Constitucional Pedro González-Trevijano per un delicte de prevaricació.






¿Nepotisme en 11 anys com a rector?
La querella contra el magistrat, presentada pel professor titular de la Facultat de Ciències de la Comunicació URJC Salvador Perelló, l'acusa d'haver teixit durant la seva etapa com a rector, entre 2002 i 2013, una "espessa trama clientelar" i emparat "nombroses contractacions il·legals de professors ", i això, saltant-se els" procediments legalment establerts ".

Un dels possibles afavorits
Un dels beneficiats, segons la denúncia, és el professor visitant Marc Landeta Vaques, l'esposa del qual, mare i tia també figuren en la nòmina d'aquesta universitat pública. Un cas que és "només la punta de l'iceberg" i que aquest professor no reunia els requisits que fixa la Llei Orgànica d'Universitats (LOU).

Una prima de Gallardón, la germana de Cifuentes, Marhuenda
A la universitat que dirigia l'ara magistrat diversos professors tenen vincles familiars amb destacades figures del PP, com Isabel Ruiz Gallardón, cosina de l'exministre de Justícia; Margarita Cifuentes, germana de la delegada del Govern, i Francisco Marhuenda, director de La Razón.

Més de 400.000 euros en qüestió
No és l'única denúncia contra González-Trevijano, que va gastar en només quatre anys més de 473.000 euros sense justificar, a "atencions protocol·làries i representatives", segons un dels excicerrectores de la universitat, David Ríos Insua. Aquest professor, que va ser el seu contrincant a les eleccions a rector, va assegurar que González-Trevijano es quedaven amb comissions de contractes de la universitat. El llavors rector va posar una querella i el jutge va demanar un "llistat desglossat de dades i les seves corresponents justificacions", que el centre no va lliurar al·legant que les despeses estaven compresos en els pressupostos de la universitat.

En la línia del PP
La gestió de González-Trevijano al capdavant de la universitat Rei Joan Carles va ser també polèmica pel seu marcat caràcter partidista a favor del PP i contra l'anterior Govern socialista. Com ja va publicar ELPLURAL.COM, el llavors rector es va dedicar a organitzar actes al costat de José María Aznar o el cardenal Antonio Cañizares, que eren habituals dels seus cursos d'estiu i als que la universitat va servir de púlpit per expressar les seves crítiques a lleis de Zapatero .

En un curs en 2008, dirgido per Cañizares, Aznar va criticar la crisi moral d'Europa que qüestiona "la família i el matrimoni, entès com unió entre un home i una dona". El cardenal va ser més lluny i, encara que sense anomenar-lo, va equiparar Zapatero, llavors president del Govern, amb Hitler i Stalin per la seva aposta pel laïcisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS