diumenge, 24 d’agost del 2014

Trabucaires de Cardedeu, Trabucaires d'Igualada, "Foc 1a fila, foc 2a fila i foc a discreció" Si les salves els s'acollona, que serà quan anem de debò, no quedarà canya dreta.






El PP de Cardedeu denúncia els Trabucaires per intimidació
Durant les Despertades de Festa Major l’entitat va anar fins davant del domicili del regidor Jaume Gelada a qui va dedicar-li una bona estona descàrregues de trabucades .

En plena Festa Major, el dia 17 d’agost durant l’acte de “Les Despertades” que s’inicia a les 7 del matí, els Trabucaires van fer una llarga aturada, en el seu recorregut, davant el domicili particular del regidor del PP, Jaume Gelada.

Aprofitant que hi havia espai per manca de cotxes aparcats a l’avinguda Rei En Jaume, uns quants es van posar en dues fileres, la primera genoll a terra, i van anar fent salves fins que el regidor va sortir al balcó, que se’ls va mirar amb cara de pocs amics i no va dir res. Diversos veïns van sortir també, en sentir l’enrenou.

Passats uns minuts el grup de Trabucaires, que anava acompanyat també dels Trabucaires d’Igualada, va seguir la seva ruta fent sonar les seves armes pels carrers de la vila.

El fet no hauria tingut més importància, que l’anar a molestar al regidor del PP que l’any passat havia denunciat a alguns dels membres de la Colla Trabucaire per l’incident del mur d’ADIF, però el Jaume Gelada ho ha viscut com un intent d’intimidació simulant que l’afusellaven i així ho ha denunciat davant la justícia.

Comunicat del grup municipal del PP

Queremos hacer públicos los hechos ocurridos durante la Fiesta Mayor de Cardedeu delante del domicilio particular de uno de nuestros concejales en el consistorio del citado pueblo, Jaume Gelada. El pasado 17 de agosto, sobre las 7 de la mañana, se presentaron frente a su domicilio la “Colla Trabucaire” una entidad del municipio compuesta de militantes d’ERC, CUP y Ómnium Cultural. Dicha entidad se posicionó tarareando el himno del PP y uno de los miembros ordenó formar simulando un fusilamiento al tiempo que gritaban “fuego 1ª fila, fuego 2ª fila y fuego a discreción” y disparando sus trabucos a cada orden apuntando a su domicilio, mientras el regidor permanecía observándolo desde su balcón. Este hecho se repitió en varias ocasiones durante más de 15 minutos. Algunos de los miembros se dedicaron a fotografiar la situación mientras, supuestamente disparaban al concejal. Este hecho ha sido denunciado ante la Policia Local de Cardedeu siendo identificados algunos de los miembros: Miquel Pujadas Subiranas, ERC, Josep Girbau, CUP, Manel Álvarez, Ómnium Cultural entre otros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS