dijous, 13 de març del 2014

El govern del PP a València , es queda oficialment sense el parc temàtic de Ferrari . La inversió serà per , PortAventura , que rep la visita de quatre milions de persones l'any , de les quals el 50 % provenen de fora d'Espanya. Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats i comptarà amb una varietat d'atraccions dedicades als aficionats del Cavallino Rampante de totes les edats , entre les quals es trobarà l'accelerador vertical més alt i més ràpid d'Europa . L'altra gran novetat serà la construcció del primer hotel temàtic de Ferrari dins de PortAventura , un cinc estrelles luxe amb 250 habitacions , restaurants i simuladors .






Al setembre de 2012 , la consellera de Turisme , Cultura i Esport de la Generalitat de València , Dolores Johnson , va assegurar que la instal · lació d'un parc temàtic de Ferrari a la Comunitat "serà un focus d'atracció turística i dinamització econòmica , no tindrà cap cost per als valencians i només es durà a terme si s'ofereixen les suficients garanties que avalin la viabilitat economicofinancera d'aquesta inversió " . Un any i mig després , l'empresa italiana ha confirmat oficialment que Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats ... a Tarragona , dins dels dominis de PortAventura .
" Després de l'èxit de Ferrari World a Abu Dhabi , rebem moltíssimes peticions per desenvolupar un nou parc d'atraccions . Analitzem minuciosament les diferents propostes i finalment vam decidir acceptar la d'Investindustrial ( PortAventura ) perquè es tracta d'un pla molt sòlid desenvolupat per gent competent que aproparà la màgia de Ferrari a Espanya , un país en el qual tenim molts seguidors i al que visiten molts turistes cada any , gràcies en part a PortAventura . Continuarem valorant altres propostes per a parcs d'atraccions fora d'Europa , però sense pressa : la marca és nostre actiu més important i hem de realçar el seu valor sense diluir " , va assenyalar Andrea Perrone en un comunicat , Conseller Delegat de Ferrari Brand , l'empresa filial de Ferrari que gestiona les activitats relacionades amb la marca del Cavallino Rampante .
Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats i comptarà amb una varietat d'atraccions dedicades als aficionats del Cavallino Rampante de totes les edats , entre les quals es trobarà l'accelerador vertical més alt i més ràpid d'Europa . L'altra gran novetat serà la construcció del primer hotel temàtic de Ferrari dins de PortAventura , un cinc estrelles luxe amb 250 habitacions , restaurants i simuladors .
100 milions d'inversió per obrir-lo en 2016
La inversió total del projecte és de 100 milions d'euros i serà inaugurat el 2016 . Aquesta xifra és una dècima part del que , suposadament , haurien hagut d'invertir els interessats d'haver enclavat el parc a València, on s'estimaven que seria una inversió de 1.000 milions per generar uns 2000 llocs de treball.
PortAventura rep la visita de quatre milions de persones l'any , de les quals el 50 % provenen de fora d'Espanya i és el primer parc d'atraccions del Mediterrani , segon d'Europa , gràcies també als més de 125 milions d'euros invertits al llarg dels últims quatre anys , sumats a la quantitat inicial invertida en l'adquisició . Amb aquesta ' aliança ferrarista ' , unida a altres projectes , a PortAventura esperen arribar a les 5 milions de visites a l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS