dimecres, 11 de desembre del 2013

El jutge absol L'alcalde de Badalona Xavier García Albiol del delicte d'incitar a l'odi ia la discriminació racial . El Sr Albiol que associar gitanos romanesos i delinqüència no posa en dubte el seu "compromís democràtic" . El Sr Albiol que " no consentirà que 500 musulmans resin cada divendres " . El Sr Albiol que vol " contundència policial " contra els immigrants que " no vulguin integrar-se" .






El jutge ha absolt l'alcalde de Badalona , Xavier García Albiol , que estava acusat d'un delicte de provocació a l'odi ia la discriminació pel repartiment de fullets electorals que vinculaven els gitanos romanesos amb la delinqüència de la ciutat .
Albiol , per a qui el fiscal demanava un any de presó , va reconèixer en el seu interrogatori durant el judici el 20 de novembre que havia utilitzat frases " inadequades " sobre gitanos romanesos , però es va reafirmar que els problemes que segons ell causen són dades objectives .
A través del seu compte a Twitter , l'alcalde ha dit que es troba " molt feliç" per la sentència del Jutjat Penal 18 de Barcelona sobre el cas dels díptics que va repartir al costat de la líder del PP català , Alicia Sánchez - Camacho, el abril 24, 2010 per diversos barris de Badalona . Albiol també va afirmar que tots els romanesos d'ètnia gitana que hi ha a Badalona havien anat a aquesta localitat "als delinquir ", el que li va suposar la desautorització tant de la direcció del PP de Catalunya com de la direcció de Madrid .
Per la seva banda, Sánchez - Camacho , que ha anunciat la sentència al Senat , ha felicitat el seu partit ja Albiol per l'absolució .
"Tots aquells que han volgut atacar , perseguir i menysprear el PP a Catalunya han fracassat i seguiran fracassant , perquè l'oposició s'exerceix amb els instruments d'oposició i no com alguns que han volgut atacar el PP de Catalunya i l'alcalde de Badalona " , ha asseverat la senadora del PP .
García Albiol va ser denunciat el 2010 per la Fiscalia Especial en Delictes d'Odi i Discriminació a Catalunya i l'organització SOS Racisme davant el jutjat de Badalona , que va arxivar la causa dues vegades consecutives .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS