dijous, 22 d’agost del 2013

SR. MARGALLO DEIXI DE FER EL INÚTIL. El ministre de Defensa Morenés, admet que els pescadors espanyols pesquen en "aigües de Gibraltar". El ministre de Defensa, Pedro Morenés, ha declarat en una entrevista que els pescadors de la Línia fan "les seves feines de pesca a les aigües territorials de Gibraltar".



Morenés diu que el conflicte de Gibraltar "és un problema de transgressió de les més elementals obligacions jurídiques d'un governant, que va contra tots els principis internacionals, en els quals per descomptat Espanya està d'acord". La postura dels països europeus, segons el titular de la cartera de Defensa, és la de que "a ningú se li escapa que hi ha tres delictes clau, contra el medi ambient, de caràcter fiscal i de tràfics il · lícits". El ministre ha criticat Picardo per adoptar una mesura de "tipus estructural" que és "llançar uns blocs de ciment amb uns ferros que surten al fons del mar". "Això es va a barallar des del punt de vista que és una agressió contra les lleis de medi ambient que regeixen no només a Espanya, sinó a tot Europa", afegeix.

Morenés diu que el que ha fet Gibraltar és una agressió "contra Espanya i contra Europa" i critica que sigui un paradís fiscal en què hi ha "més empreses que habitants". Al ministre no li "cap dubte" que el Regne Unit acabarà recolzant el compliment de la Llei, tot i que entén que "hi hagi diversitat d'opinions". "Però per quan hi ha discrepàncies hi ha els tribunals. Si ells volen portar les coses als tribunals internacionals, ja que estarem al que resolguin. I, per la nostra banda, també portarem als que incompleixin la llei".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS