dimarts, 18 de juny del 2013

El PP impedeix que Camps i Barberá expliquin a Les Corts la seua relació amb Nóos perquè donaria "mala imatge".



La Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat de les Corts Valencianes ha rebutjat aquest dilluns, amb els vots en contra del PP ia favor dels tres grups de l'oposició, una proposta d'EUPV en què demanava la compareixença l'expresident de la Generalitat Francesc Camps i de l'alcaldessa de València, Rita Barberá, per donar explicacions sobre les seves relacions amb l'Institut Nóos, relatives al València Summit i al projecte de Jocs Europeus.

El diputat del PP Eduardo Ovejero va justificar el vot en contra del seu grup perquè considera que aquesta sol · licitud de compareixença "només contribueix al marasme i la mala imatge dels polítics". A més, ha instat a deixar treballar a la justícia.

Per la seva banda, el portaveu adjunt d'EUPV, Ignacio Blanco, ha destacat que Barberá i Camps "eren alcaldessa i president de la Generalitat quan es van atorgar més de quatre milions a Nóos, una suposada ONG que s'ha demostrat que era part d'un entramat per la captació de fons públics i desviar a paradisos fiscals amb total ànim de lucre ".

Així mateix, l'oposició ha acusat al PP i al president de la Generalitat, Alberto Fabra, de "protegir" a aquests dos diputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS