dijous, 20 de juny del 2013

El 60% de catalans, a favor de la independència Segons el CIS català, ERC guanyaria les autonòmiques amb 40 o 41 diputats, CiU lLOGRARÍA FINS 37, EL PSC cauria ALS 14 DIPUTATS, I EL PPC només obtindria 10, ICV-EUiA empatarien en quart lloc amb entre 13 i 14 escons, la CUP duplicaria la seva representació i passaria a tenir mes de sis diputats, SOLIDARITAT CATALANA ESTARIA NUEBAMENTE aL Parlament. Ciutadans, NO MEREIXEN QUE PARLI D'ELLS.





ERC guanyaria les eleccions catalanes si se celebressin ara i aconseguiria el 24,4% dels vots i entre 38 i 39 diputats, enfront dels 21 actuals, segons el baròmetre d'estiu del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, que s'ha fet públic aquest dijous.

En segona posició quedaria CiU, que ara 50 escons i que aconseguiria entre 38 i 39, amb una intenció de vot del 22,8%, mentre que el PSC es mantindria com a tercera força amb 16 escons, quatre menys.

PP i ICV-EUiA empatarien en quart lloc amb entre 13 i 14 escons, Ciutadans aconseguiria 12 parlamentaris i la CUP duplicaria la seva representació i passaria a tenir sis diputats.

El 55% de catalans, a favor de la independència

  El 55,6% dels catalans votaria a favor de la independència de Catalunya i un 23,4% s'inclinaria pel 'no', de celebrar una consulta sobre aquesta qüestió, segons un sondeig del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat (CEO).

L'enquesta, feta pública avui, indica que el 15,3% dels ciutadans s'abstindria o no aniria a votar, mentre que un 5,1% no es pronuncia sobre el tema. El sondeig pronostica que, entre els votants de CiU, el 78% votaria per la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS