diumenge, 10 de març del 2013

Dorms tranquil sense assegurança de llar?.No dormiries més tranquil per menys del que costa una barra de pa? .





L'habitatge és una de les possessions més valuoses que tenim i alguna cosa per la que treballem diàriament, de manera que qualsevol precaució és poca. A Espanya l'assegurança llar no és obligatori i no obstant això el 62% dels habitatges estan assegurades, però i el 38% restant?

Una cosa que no puc arribar a entendre és com pot haver persones que tenen el seu cotxe assegurat a tot risc, al·legant  que el vehicle és molt car (30.000 € per exemple), i, no obstant això, no asseguren seu habitatge (300.000 €), dient que el més probable és que no passi res.


No penseu que si s'incendia vostra llar és molt pitjor que si us ratlla el cotxe?
A continuació vaig a indicar unes dades que crec seran molt interessants i ens faran veure alguns motius pels quals hem de tenir assegurada nostre habitatge:
- Els danys per aigua són uns dels problemes més freqüents a la llar. S'estima que a Espanya es registren cada any més de 3 milions de goteres en immobles, d'elles 2 milions són reparades per les companyies d'assegurances.


- Cada any a Espanya tenen lloc uns 7.300 incendis deguts exclusivament a problemes en el cablejat elèctric.


- Es calcula que cada any ocorren més de 425.000 robatoris en habitatges. Els sistemes de vídeo vigilància poden ser una excel·lent arma de prevenció però no sempre funcionen, sobretot perquè el nombre de robatoris amb força va en augment.
- El robatori i ús fraudulent de les targetes de crèdit és un dels delictes més comuns i cada vegada es comptabilitzen més casos. El 33,4% dels incidents es produeix al carrer, el 14% quan es va a comprar a les botigues i el 9% en els caixers automàtics.


- Una pòlissa de llar té un preu molt assequible. Avui precisament, a la nostra agència, hem assegurat un habitatge (amb molt bones cobertures) per una mica menys de   150 € / any, el que suposa menys de 50 cèntims al dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS