dimecres, 19 de desembre del 2012

RECUPERI TOT ELS DINERS INVERTIT EN LA SEVA ASSEGURANÇA DE VIDA ALS 65 ANYS per a la seva jubilació o pensió i per mantenir el nivell de vida dels seus si vostè no hi fos. Assegurances Generals Eduard Nogués t'informa sense compromís.



A molts els preocupen els problemes econòmics, que la seva mort pot provocar la seva família. El seu major temor és que tant el seu cònjuge com fills no compten amb els mitjans o ingressos per fer-se càrrec de les despeses d'enterrament, deutes d'habitatge i les despeses per subsistir.

L'assegurança de vida actua com resguard enfront d'una possible situació de constrenyiments econòmics i el beneficiari rebrà una suma de diners en cas de la seva mort. Donant tranquil · litat a la seva família. Vostè mitjançant la signatura d'un contracte amb l'asseguradora, aquesta es compromet a lliurar a les persones que vostè hagi designat com a beneficiaris una suma de diners en el moment de la seva mort.

La necessitat d'una assegurança de vida dependrà de les seves circumstàncies personals i econòmiques. Les pautes personals ha tenir en compte són: cònjuge, fills petits i vostè és el responsable del seu benestar?, Els seus pares són majors o tenen algun discapacitat en la família?, Necessita capital per muntar alguna cosa independent o per a ús particular i l'assegurança pot ajudar?, el seu jubilació o pensió és molt baixa per mantenir el nivell de vida dels seus si vostè no està?.

   Assegurances Generals Eduard Nogués, poden beneficiar a l'assegurat en vida. Aquestes pòlisses acumulen estalvis que poden ser utilitzats en el futur com per exemple per complementar la seva jubilació o per el que vostè desitgi destinar.

Les assegurances de vida anivellats té dues parts: d'una banda el risc (cobreix el pagament dels riscos considerats) i de l'altra l'estalvi (acumula interessos financers).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS