dissabte, 8 de setembre del 2012

Si el Ganoderma no té efectes secundaris alguns, simplement feu la prova que és el millor per a vostè, no té res a perdre excepte la mala salut.



 Per als usuaris novells els recomanem que llegeixin els dos articles destacats que apareixen al menú de pàgines de dalt. Hem optat per destacar dos articles EL Ganoderma lucidum i MEDICINA TRADICIONAL XINESA, el primer per ser introductori al Ganoderma lucidum i el segon per respondre les següents qüestions:
Quines són les raons per la qual els múltiples efectes beneficiosos del Ganoderma continuïn poc difosos en la societat occidental? Quin és el grau d'evidència científica de les seves propietats?, A més de parlar-nos de la medicina tradicional xinesa en una interessant comparació amb la medicina científica occidental.
Com actua ORGANOGOLD amb Ganoderma lucidum en l'Organisme.
En Naturopatia s'ha estudiat que el Ganoderma lucidum treballa organitzadament en el nostre cos de la següent manera:
D'1 a 15 dies d'ús el Ganoderma comença a ajudar a l'organisme perquè comenci a actuar en les àrees amb problemes de la salut. El Ganoderma detecta malalties i tòxics ocults i regula les funcions del cos.D'1 a 30 dies d'ús comença la neteja de l'organisme eliminant acumulacions tòxiques. Pràcticament en ingerir aquest fong en els dies següents es veu una millora en els pacients.D'1 a 6 mesos d'ús, l'organisme està ja regulat i funcionant balanceadamente.De 6 a 24 mesos d'ús, Ganoderma completa l'enfortiment del sistema immunològic.D'1 a 3 anys d'ús, amb els sistemes físics, mentals i emocionals ja balancejats i en funcionament, la retardación l'envelliment natural és inevitable.Es recomana donar-li temps al producte perquè vaig actuar, no pretengui que una caixa només farà el que NO han fet els medicaments tradicionals que ha pres per tant temps, per sotmetre a qualsevol tractament natural, l'organisme ha de prendre el seu temps però amb Una alta probabilitat la millora començarà a sentir.
Addicionalment, per als quals la vellesa és un temor, aquest fong "de la vida eterna" és un agent rejovenidor, en mantenir l'organisme lliure de radicals lliure, retardant el deteriorament de les cèl · lules i els teixits del cos gràcies a les seves 150 Antioxidants, superant al Te Verd per 130 ja que el te només té 20.
Dosi Ideal
En la meva opinió personal, la dosi "ideal" diària de Ganoderma lucidum és de 4 sobrets de Extracte dels 6 Fongs barrejats amb Cafè. Faig èmfasi en la paraula "ideal", cap organisme humà és igual a un altre, ni cap condició és igual a una altra, el que és bo per a un no necessàriament és bo per a un altre, és possible que vostè aconsegueixi el resultat desitjat amb només un o 2 sobrets al dia de GanoCafé, o potser necessiti algun més.
Si el Ganoderma no té efectes secundaris alguns, simplement feu la prova que és el millor per a vostè, no té res a perdre excepte la mala salut.
Salutacions Cordials,  Eduard Nogués   Anna Mª de la Mota 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS