dissabte, 1 de setembre del 2012

Rajoy i el PP van prometre moltes coses que després no han complert. Afortunadament, amb els mitjans digitals i les hemeroteques podem recordar allò que van dir, van prometre i no complir. I d'això també té la culpa Zapatero?

 
PULSA L'IMATGE

 Mai s'ha sortit d'una crisi apujant els impostos "." És vergonyós pujar impostos "." Si guanya Rajoy baixaran els impostos "." Pujar impostos és un insult als espanyols ". Són algunes de les frases pronunciades pel mateix Mariano Rajoy , María Dolores de Cospedal, Soraya Sáenz de Santamaría o Esteban González Pons rebutjant una pujada d'impostos. De totes elles queden constància a les hemeroteques.
La pujada d'impostos no es justifica i la pujada d'impostos és profundament insolidària amb les classes mitjanes i treballadores espanyoles ". Mariano Rajoy. (2011.09.16).
Ha arribat el moment d'intervenir a Rajoy per incompliment de contracte "laboral", s'excusa dient que ell no sabia i que li havien enganyat els que governaven abans, concretament el PSOE.
Miri vostè Sr Rajoy tot això són excuses de mal pagador, tot el que va prometre no ho ha complert i per tant ha de vostè abandonar el càrrec per al qual va ser elegit i sol · licitar noves eleccions.
Mentrestant tancarem la borsa, el senat i el congrés durant 6 mesos ja que segurament sense aquests estaments funcionarem millor i d'aquí a sis mesos tindrem tants diners que podrem reprendre la marxa del país sense necessitat que ens prestin diners.
No caldran tantes retallades ni tantes lleis i tots serem més feliços.
A la universitat de Kansas s'ha realitzat un estudi que veient el calçat podem determinar les característiques de les persones, sembla una notícia absurda, però la veritat és que té un 85% de fiabilitat.
Això si ho haguéssim sabut abans haguéssim valorat als nostres polítics, més per les sabates que per les seves promeses electorals i segurament ens hagués anat millor.
Espero que Fra Rajoy i Sor Soraya quan acabin la legislatura ..., si l'acaben, es recloguin en algun monestir ja que amb les seves retallades i rialletes ens tenen a tots completament aclaparats per no dir un disbarat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS