dimarts, 25 de setembre del 2012

IMPORTÀNCIA Germani orgànic Quina importància té el Germani orgànic al Ganoderma lucidum?





El Ganoderma lucidum conté Germani orgànic (GE-132) a una concentració alta. Aquest mineral estrany dóna al Ganoderma algunes de les seves propietats curatives importants.

Un químic alemany va descobrir aquest mineral que apareix en petites quantitats en els aliments, els dipòsits de carbó i l'escorça terrestre. Ell el cridà Germani. En forma metàl · lica pura, la indústria electrònica utilitza germani àmpliament per la seva característica de semiconductors. Biològicament, pot estimular els impulsos elèctrics a nivell cel · lular i esdevenir un catalitzador d'oxigen.

En el cos humà, el Germani orgànic pot:

Enfortir el sistema immune
Millorar la circulació sanguínia
Impulsa l'energia del cos
Rebutjar les toxines, especialment metalls pesats com el mercuri i el plom.
A més dels polisacàrids, el Germani orgànic és l'element vital de la capacitat del Ganoderma lucidum per combatre les cèl · lules cancerígenes.
Augmenta la capacitat dels glòbuls vermells per transportar oxigen fins a 1,5 vegades i fins i tot la duplica. Per tant augmenta el subministrament d'oxigen, pot alimentar les cèl · lules del cos i reduir les cèl · lules cancerígenes.
Germani orgànic com un adaptògen natural

Quan un agent quimioterapèutic, s'afegeix directament a les cèl · lules de càncer en un tub d'assaig, les cèl · lules són destruïdes. Quan el germani orgànic s'agrega a les cèl · lules canceroses de la mateixa manera, les cèl · lules no mostren canvi, d'aquesta manera el germani sembla relativament ineficaç.

No obstant això, aquest indirectament, estimula les defenses immunitàries per produir les substàncies que ajuden a destruir les cèl · lules cancerígenes. Entre les seves funcions es troba la seva capacitat per estimular la producció i l'eficiència de cèl · lules Natural Killer (NK) o assassines naturals.

Les substàncies que ajuden a normalitzar les funcions del cos indirectament, es coneixen com adaptògens. Un adaptògen és classificat com un efecte no específic, no tòxic i que millora la seva capacitat per fer front a qualsevol esforç (físic, emocional o químic) segons sigui necessari.

Sobre l'efecte adaptògen del germani orgànic, s'ha pogut comprovar que normalitza l'acidesa del cos / els valors alcalins, corbes de glucosa, els nivells de colesterol i les taxes de la pressió arterial.

On pots trobar germani? Has sentit parlar abans d'all té molts efectes beneficiosos per a la salut en humans?

Altres suplements promotors de salut inclouen àloe vera, Chlorella, els créixens i el Ginseng. Però sap vostè quina és la similitud entre tots aquests remeis antics? La resposta és molt simple, Germani. Sí, tots aquests suplements contenen Germani!.

No obstant això, la seva quantitat varia entre una planta a una altra de la manera: Com podeu veure, el contingut de germani orgànic en Ganoderma lucidum és la més alta, des d'800-2000 ppm. Dependent principalment del mètode de cultiu.

Nom, parts per milió (ppm)

Ganoderma, 800 - 2000

All, 754

Gin seng, 250-320

Aloe Vera, 77

Chlorella, 76

Per gaudir d'germani orgànic natural, el millor és prendre extracte de Ganoderma lucidum amb la major concentració d'aquest mineral. A més està també conté altres components beneficiosos com ara superòxid dismutasa (SOD), Adenosina monofosfat (AMP), polisacàrids i triterpens.

El professor Chiang Hong Zhe de la Universitat Sze-Fan Xina, va descobrir que la qualitat del Ganoderma es veu afectada pel tipus i la qualitat del sòl, la seva tècnica de cultiu, i el clima del lloc de producció. Per aquest motiu el baix contingut de Germani orgànic donarà lloc a una producció de Ganoderma de qualitat deficient.

El millor Ganoderma lucidum conreat al món.

Científics de la Xina i Japó han estudiat i analitzat al Ganoderma lucidum, i van concloure que la zona Pucheng Selva verge a la muntanya Wuyi a la Xina és el més convenient terreny per al cultiu de Ganoderma lucidum de la més alta qualitat. L'àrea és un ambient lliure de contaminació, boscos naturals amb temperatura i quantitat de pluja idònia, els quals proporcionen les condicions ideals per al cultiu i la propagació del Ganoderma lucidum de les més alta qualitat en el món, només en aquesta zona i sota una tècnica especial de cultiu és possible produir la pols d'espores, que és el component més valuós i ric en nutrients i compostos funcionals del Ganoderma, obtenint efectes benèfics superiors després de consumir. Les espores de Ganoderma té 75 vegades més eficàcia de curació en comparació amb el cos del fong.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS