dissabte, 4 d’agost del 2012

ORGANO GOLD Resum del Pla de Compensació





Resum del Pla de Compensació:1 • Guanys Mitjançant la venda al detall: La venda al detall és la base de l'oportunitat amb Òrgan Gold. Venent productes d'Orgue Gold al detall, podrà guanyar beneficis generosos de més del 100%. (Es paga diàriament i / o setmanalment)2 • Bomo Accelerat: Podeu començar a guanyar diners ara mateix! Guanyi entre $ 20 i $ 150 per cada paquet de productes promocionals de OG venut, sense límits en la quantitat de paquets que vengui. (Es paga setmanalment)
3 • Bo de Equip Dual: Associeu-vos i feu créixer la seva xarxa. Creu, dirigeixi i motivi dos equips de negocis, un a la mà esquerra i l'altre a la dreta, i podran guanyar potencialment per a vostè més de $ 50.000. (Es paga setmanalment)
4 • Bo de Uninivel: L'essència d'una vida d'ingressos residuals. Rebi bonificacions per comandes de productes o recompres dins del seu grup en nou nivells. (Es paga mensualment)
5 • Bo de Igualació: Desenvolupeu el seu equip personal. Valoreu per guanyar un percentatge de les bonificacions de Uninivel guanyades pels seus Distribuïdors Patrocinats Personalment en 4 nivells. (Es paga mensualment)
6 • Bono Generacional: Feu-vos líder de OG i reculli les recompenses. Pot guanyar bonificacions addicionals de quatre generacions de distribuïdors safir i superiors. (Es paga mensualment)
7 • Bono Col · lectiu: L'última recompensa. El ajudem a arribar més enllà dels seus somnis ia compartir un 3% del total del volum global subjecte a comissions en un mateix nivell. (Es guanya mensualment i es paga trimestralment)
Pla de Compensació
El Pla de Compensació OrganoGold és el pla més generós i just de la indústria de la venda directa. El poder de l'Ganoderma Certificat 100 Per Cent Orgànic en tots els productes OrganoGold és la base de totes les comissions pagues dels Representants de OrganoGold. La filosofia darrere del Pla de Compensació d'OrganoGold és simple però poderosa. Incentivar i promoure la venda de productes OrganoGold de forma recurrent. Cada segment del pla de compensació promou i millora les activitats que afecten a un altre segment del pla de compensació. En altres paraules, hauria d'haver un efecte dominó que el beneficiï a vostè, al seu equip ia l'empresa. Existeixen 7 formes de guanyar diners amb elements interessants dins de cada pas del seu creixement i lideratge.
1. Venda al Públic: La base de l'oportunitat per OrganoGold és la Venda al Públic. Les vendes al detall cara a cara li permeten obtenir ingressos comprant productes OrganoGold a preu majorista i després venent-los al preu Al Públic amb un recàrrec que mai és inferior al 50% en begudes OrganoGold. Guanyi entre un 50% i un 500% venent productes OrganoGold al públic. Els productes que es demanen des del lloc web es remarcaran en un 50%. Quan ven productes minoristes OrganoGold als seus clients, pot remarcar el percentatge que triï, sempre que excedeixi el 50%. Tots els altres productes poden remarcar a criteri del distribuïdor.
2. Bo d'Inici Ràpid: Cada vegada que algú a qui vostè hagi inscrit personalment compri un Builder Pack (Paquet Constructor) OrganoGold de promoció, vostè rebrà el Fast Start Bonus (Bo d'Inici Ràpid). A continuació es troben alguns exemples de les comissions que es poden obtenir amb la venda dels Paquets Promocionals de Productes OrganoGold:
Volum Acumulable:Per acumular CV, cada Representant de OrganoGold ha d'inscriure personalment a un Representant per a l'equip de vendes de l'esquerra i un altre per a l'equip de vendes de la dreta, i cada un amb un mínim de 50PQV. Una vegada que arriba un CV de 300 en el seu menor equip, s'abonen les comissions d'Equip Doble en aquest equip, com també un volum major a la seva major equip. Per continuar acumulant volum en els mesos subsegüents, cada Representant OrganoGold haurà de mantenir un Representant actiu inscrit personalment en el seu equip esquerre i dret.Cada Representant tindrà el romanent del mes en curs i els 2 mesos subsegüents complets per aconseguir l'estat qualificat. El període de qualificació comença des de la data d'inscripció.
En el cas que un representant no mantingui un estat qualificat, el volum acumulat tornarà a zero al mes següent.
Com Calcular els Bons de Equip Doble:Cada Representant de OrganoGold ha de ser un Associat de Màrqueting qualificat, per obtenir comissions d'Equip Doble. Observeu les Qualificacions de Rang per als Associats de Màrqueting.
Els Associats de Màrqueting Qualificats i els Supervisors poden guanyar fins a un 10% de l'equip de menor volum de venda. Mínim 50 PQV per mes.Els Consultors Qualificats poden guanyar fins a un 15% del CV de l'equip de menor venda. Mínim 100 PQV per mes.
Els representants qualificats del Pack Gold (Paquet d'Or), Safirs i superiors podran guanyar fins a un 20% del CV de l'equip de menor venda. Mínim 100 PQV per mes.
Potencial de Guanys dels Equips Dobles
Potencial de Guanys dels Equips Dobles
Associat de Màrqueting - $ 500 per setmanaSupervisor - $ 1.000 per setmanaConsultor - $ 1.500 per setmanaSafir - $ 5.000 per setmanaRubí - $ 10.000 per setmanaEsmeralda - $ 15.000 per setmanaDiamant - $ 20.000 per setmanaDiamant Blau - $ 30.000 per setmanaDiamant Negre - $ 40.000 per setmanaDiamant de Corona - $ 50.000 per setmanaAmbaixador de Corona - $ 50.000 per setmana
4. Comissions Unilevel (de Nivell Únic): A mesura que vostè va construint una base sòlida de distribuïdors i clients, pot anar gaudint dels beneficis de les comissions recurrents de totes les comandes que es generin en la seva organització.
El Unilevel (Nivell Únic) és una comissió mensual que s'abona sobre totes les comandes de Productes amb CV que no estiguin subjectes a comissions d'Equip Doble. La seva Rang determina en quants nivells vostè rep Comissions Unilevel.
Un representant que hagi acumulat 200 PQV i mantingui almenys 50PQV mensualment, qualifica per Comissions Unilevel. Un Representant que no mantingui almenys 50 PQV no serà elegible per les comissions Unilevel i l'empresa es comprimirà en forma ascendent fins a la següent línia qualificada per a aquest mes efectiu. Aquesta Compressió permetrà el màxim benefici de la Comissió Unilevel.
Safir: 4 nivells de ComissionsRubí: 5 nivells de ComissionsEsmeralda: 6 nivells de ComissionsDiamant i Superior: 7 nivells de Comissions
5. Bo de Igualació: OrganoGold abona als representants qualificats un bo de fins al 20% dels guanys mensuals Unilevel dels Representants OrganoGold que hagin inscrit Personalment. El Bo d'Igualació incentiva als representants a assessorar i ajudar a desenvolupar als representants en el més profund de l'organització, independentment de si aquests representants es troben del costat fort o feble del seu Equip Doble. Els Representants qualificats en nivell Safir o superior poden qualificar per un Bo de Igualació en tots els Ingressos Unilevel de tots els Representants en els primers quatre nivells de la seva Arbre de Inscripció Personal.
Consultor 10%Safir 20%Rubí 20% representants d'1 º nivell 10% representants de 2 º nivellEsmeralda 20% 1 º nivell, 10% 2 º nivell, 10% 3 º nivellDiamant o superior 20% 1 º nivell, 10% 2 º nivell, 10% 3 º nivell 10% 4 º nivell
6. Bono Generacional: OrganoGold recompensa el desenvolupament de líders en profunditat. Una Generació comença quan un representant que es troba en una de les bases del seu Arbre d'Inscripció Personal es converteix en Safir o superior. Aquest bo inclou als representants del seu Arbre d'Inscripció Personal, baixant sense límit fins al fons. OrganoGold abonar fins a quatre generacions de Safirs o superior en una de les bases del seu Arbre d'Inscripció Personal en relació al seu rang. A mesura que vostè obté grans rangs (Safir a Diamant), també s'incrementa la quantitat de generacions de les que pot cobrar un Bo Generacional.
La següent Il · lustració està dissenyada per ajudar a comprendre millor el Bo Generacional. En aquest exemple, vostè té una Qualificació Esmeralda, que li permet guanyar Bons Generacionals per tres generacions de Safirs o Superiors en qualsevol de les bases del seu Arbre d'inscripció personal.
7. Bono Col · lectiu: El lideratge i el servei a la llarga tenen el seu Recompensa. Aquest bo té una relació proporcional directa a la contribució de cada un al CV Unilevel total. Això incentiva els participants amb poc volum a treballar amb els seus patrocinadors, per construir les seves activitats comercials OrganoGold gràcies als pagaments del Bo Col · lectiu Global de recompensa. Això incentiva els Líders de Gran Volum a arribar més enllà dels seus somnis i continuar construint l'empresa i el seu futur.

Paquets Bronze $ 500 per setmanaPlata $ 1500 per setmanaPaquet d'Or $ 2,500 per setmanaRanks Representant • Va comprar un kit OrganoGold
Associat de Màrqueting • Té un doble i té 50 VP per al mes que qualifica
Supervisor • Associat de Màrqueting que té almenys 500 VP o ha completat un cicle
Consultor • Associat qualificat que ha completat U Plus Dos, o patrocina qualsevol dels 5 Paquets de Constructor, o acumula 1000 VP. Ha de mantenir 100 VP per al mes que qualifica.
Safir • Potencial de guany d'Equip Doble $ 5.000 per setmana• 14.000 PGV en el Mes que Qualifica i 100VP• Ha de tenir 2 Consultors qualificats inscrits personalment tant en l'equip dret com en l'esquerre. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 40%.

Rubí • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 10.000 per setmana• 40.000 PGV en el Mes que Qualifica i 100VP• Ha de tenir almenys 6 Consultors Qualificats inscrits personalment tant en l'equip dret com en l'esquerre. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 40%

Esmeralda • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 15.000 per setmana• 80.000 PGV en el Mes que Qualifica i 200VP• Ha de tenir 4 Consultors Qualificats inscrits personalment tant en l'equip dret com en l'esquerre. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 40%.

Diamant • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 20.000 per setmana• 200.000 PGV en el Mes que Qualifica i 200PV• Ha de tenir 5 Consultors Qualificats inscrits personalment tant en l'equip dret com en l'esquerre. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 40%

Diamant Blau • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 30.000 per setmana. Diamant Qualificat amb 500.000 PGV• No menys de 100.000 PGV en algun dels costats de l'equip doble. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 40%

Diamant Negre • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 40.000 per setmana. Diamant Qualificat amb 1.000.000 PGV• No menys de 200.000 PGV en algun dels costats de l'equip doble. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 40%

Diamant de Corona • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 50.000 per setmana. Diamant Qualificat amb 2.000.000 PGV• No menys de 400.000 PGV en algun dels costats de l'equip doble. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 30%
Ambaixador de Corona • Potencial de guany d'Equip Doble de $ 50.000 per setmana. Diamant Qualificat amb 5.000.000 PGV• No menys de 1.000.000 PGV en algun dels costats de l'equip doble. El volum que qualifica està subjecte a la reglamentació del 30%.

* La Reglamentació del 30% significa que no més del 30% del volum de qualificació requerit pot venir d'una de les bases de l'Arbre de Inscripció Personal.
** La Reglamentació del 40% significa que no més del 40% del volum de qualificació requerit pot venir d'una de les bases de l'Arbre de Inscripció Personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS