dijous, 9 d’agost del 2012

Certificacions del *Cafe *Organo Gold


Certificacions del *Cafe *Organo Gold

*Organo Gold és una *compañia mundial que treballa amb *Uniniveles (No per *piramides) que compta amb mes de 7 Certificacions i una patent a Nivell Mundial
*Organo Gold és una empresa dedicada a la promoció, distribució i venda de cafè saludable amb *Ganoderma 100% Orgànic, est és l'ingredient estavella de la companyia i a causa d'això és que l'es ha obstinat a buscar bones pràctiques industrials per a la producció del mateix, així com en què la seva forma de cultiu sigui la més eficaç per *potencializar els efectes medicinals del *Ganoderma *Lucidum.

*Organo Gold li dóna l'oportunitat d'oferir un cafè saludable i pot guanyar diners cada vegada que algú ho prenguin. Què fa que *Organo Gold sigui un cafè saludable?

Un ingredient Exclusiu i Poderós: *Ganoderma el qual és un fong que per més de 4,000 anys ha estat utilitzat per preservar la salut a causa de la seva capacitat d'ajudar al cos a millorar l'habilitat de curació i donar longevitat. Una de les seves propietats és:

Oxigena el cos. Promou la salut i longevitat.
Proporciona més energia. Brinda més vitalitat.
*Desintoxica naturalment el cos. Ajuda a la qualitat del somni.
Ajuda al Sistema Immunològic. Ajuda a la circulació.

Comentarem algunes de les més conegudes i rellevants en el sector de benestar salut en què es mou *Organo Gold.

*Kosher

Què és un producte *Kosher? Què és *Kosher?

Definició:

La terminologia *kosher significa “apte”- apropiat. Són tots aquells aliments que responen a la normativa bíblica i *talmúdica de la llei jueva determina la condició ideal de consum d'alguns aliments segons les indicacions bíbliques del *Levítico 11.

Existeixen 303 companyies que certifiquen *Kósher al voltant de món d'acord amb la classificació que es maneja.
I és que les normes dietètiques mongetes són molt estrictes, per exemple: Només es permet el consum d'animals que tinguin peülles partides i que siguin remugants; per exemple cap de bestiar, *borrego, cabra, carner, pollastre, gall dindi, ànec i oca. De menjar porc ni parlar, això es considera un pecat greu. No es permet el consum de sang de l'animal.

Perquè un peix sigui *kosher ha de tenir escates i aletes, en cas contrari no es pot consumir. Els mariscs queden absolutament prohibits.

I un dels mandats més importants: “mai barrejar carn amb llet”. La prohibició de la *Toráh és estricta: no cuinar i/o consumir junts aquests productes. Si un jueu religiós menja carn, ha d'esperar sis hores per poder beure o menjar qualsevol producte làctic, i si primer consumeix llet s'ha d'esbandir la boca amb aigua per poder menjar carn.

El seguiment d'aquest règim alimentós per part dels jueus molt religiosos és tan estricte que per a ells una cuina *kosher ha de tenir utensilis per cuinar carn i pollastre i uns altres per a llet.

En àrab, la paraula *halal significa permès o legal. Aliments *Halal són aliments que es permeten en les directrius dietètiques islàmiques. D'acord amb aquestes directrius recollits en l'Alcorà, els seguidors musulmans no poden consumir el següent:

carn de porc o carn de porc per productes
animals que havien mort abans de la matança
els animals no sacrificats de manera apropiada o sacrificats no en nom d'Al·là
la sang i pels productes
alcohol
els animals carnívors
aus de presa
animals de la terra sense oïdes externes.
Editat per: Institut *Halal

*ECOCERT® va ser fundat a França en 1991 amb operacions en 80 països. Avui és l'organització de verificació orgànica més gran del món. Llavors, perquè un producte pugui cridar-se “Natural”, “*Bio”, o “Orgànic” al mercat internacional primer ha de complir amb totes les regulacions estrictes de *ECOCERT® sobre la creació de formules, la manufactura, i el seu processos de farcit i envasat per rebre el segell oficial. Aquest procés detallista i llarg assegura que tals productes siguin legítimament naturals i que els seus fabricants tinguin un gran respecte pel consumidor, el medi ambient, i per als productes que posi a la venda.

Des de la seva creació, *Ecocert és especialitzat en la certificació dels productes procedents de l'agricultura ecològica.

Editat per: http://labellalatina.net/2011/03/29/conoce-el-sello-ecocert%C2%*AE-*certified

*JAS s'especialitza en sistemes innovadors i solucions a mesura per a una àmplia gamma d'usuaris.

A Japó la certificació es duu a terme a través del sistema *JAS “*Japenese *Agricultural *Standards” (*JAS). Aquests estàndards estan estipulats a través del Ministeri Japonès d'Agricultura (*MAFF).

Les dades complexes, processos, tecnologies i coneixements especialitzats equips de major demanda de tot el món en la vida laboral. Tot això molt sovint condueix a colls d'ampolla en les etapes crucials en el procés, que poden tenir conseqüències desagradables: particularment en l'anàlisi, sinó també en la producció industrial.

Existeixen diferents categories a certificar.

*BIO LLATINA li ofereix la possibilitat de venda dels seus productes ecològics al mercat japonès a través d'un conveni amb diferents certificadores.

Editat per: http://www.imo.ch/imo_services_organic_jas_standard_es,23568,22157.html

*GMP

Una bona pràctica de fabricació (*GMP) és una pràctica de producció i les proves que ajuda a garantir un producte de qualitat. Molts països han legislat que les empreses farmacèutiques i de dispositius mèdics han de seguir els procediments de *GMP, i han creat les seves pròpies normes *GMP que corresponen amb la seva legislació. Conceptes bàsics de totes aquestes directrius segueixen sent més o menys similars als objectius finals de la *salvaguardia de la salut del pacient, així com la producció de medicaments de bona qualitat, productes sanitaris o els productes farmacèutics.

En els EUA un medicament pot ser considerat adulterat si passa totes les proves de les especificacions, però es troba a fabricar en un estat que viola les directrius actuals de fabricació. Per tant, el compliment de les *BPM és un aspecte obligatori en la indústria farmacèutica.

*Fujian *Top *Brand

Per promoure l'aplicació de l'estratègia de marca, estandarditzar l'ús de les millors marques de *Fujian, millorar de crèdit de marca superior, i protegir els drets legals dels consumidors, el "*Vtion" marca de *Vtion TU La tecnologia ha estat concedida "*Top *Brand *Fujian".

*CTP

*CTP és una de les companyies més importants del món en el control de la contaminació atmosfèrica industrial.

La tecnologia *CTP s'ha provat en centenars d'aplicacions per a l'eliminació de compostos orgànics volàtils (*COV), contaminants atmosfèrics perillosos i tòxics, òxids de nitrogen, amoníac, sulfur d'hidrogen o monòxid de carboni. Sistemes *CTP són personalitzats i optimitzats en l'eficiència de la destrucció i en la rendibilitat.

*USDA *ORGANIC

Programa Orgànic Nacional del *USDA regula els estàndards de qualsevol granja, collita de cultius silvestres, o l'operació d'elaboració que vol vendre un producte agrícola produït orgànicament.

*BIO LLATINA atorga la certificació *NOP-*USDA, la qual és obligatòria per a tots els productes orgànics que es venen i importen als Estats Units.

Als Estats Units existeixen dues normes complementàries per a la producció orgànica: “*Organic *Foods *Production *Act” i les regles de el “*National *Organic *Program” (*NOP) inclou requisits generals per a la producció i el comerç de productes orgànics, el *NOP va ser desenvolupat per el “*United *States *Department *of *Agriculture” (*USDA), té regles per a la producció, la transformació i la comercialització. Aquestes normes estan en vigència des del 21.10.2002. Tots els productes que porten una indicació de producció orgànica han de complir aquestes normes.

*BIO LLATINA està acreditada davant el *USDA. De les 34 certificadores internacionals que van postular a la primera ronda d'acreditació solament 4 van ser acceptades, sent *BIO LLATINA l'única certificadora acceptada de les 8 certificadores llatinoamericanes que es van presentar.

*BIO LLATINA compleix amb la guia EN 45011 (ISO 065) i està acreditada davant el *USDA.

Si desitja que el seu projecte sigui certificat sota la norma del *USDA, realitzi la seva sol·licitud amb el respectiu formulari que trobarà seguint aquest enllaç per enviar-li una cotització.

El nombre de Patent de *Orgnao Gold: *ZL01101789.9

El que valida, que el producte que *Organo Gold ofereix és un producte que està d'acord a cadascuna de les normes i procediment establerts per aquestes organitzacions que són reguladores cadascuna d'elles en els seus aspecte.

Confirma que el *Ganoderma *Lucidum que conrea *Organo Gold està certificat com 100% orgànic la qual cosa *potencializa les propietats medicinals. A més, *Organo Gold té el parc industrial més gran del món *valuada en $240 milions.

*Organo Gold integra les 5 Indústries Mundials de Creixement Ràpid: Salut i Benestar, Pèrdua de pes, Internet, Cafè i Treball des de la Llar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS