dissabte, 21 de juliol del 2012

Josep Anglada: "La gentussa de la CUP i d'ICV només té serradures al cap" Josep Anglada, líder de PxC: "La CUP és l'escòria que haurà d'aguantar Calalunya al segle XXI"



El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha sortit al pas de la declaració conjunta d'alguns representants de l'extrema esquerra catalana i en la qual s'insta al boicot contra la presència del líder identitari en esdeveniments públics.
- Com valora aquesta nova campanya de l'esquerra radical catalana per criminalitzar a la seva formació política?
Aquests intolerants i marginals han pensat que amb la seva violència permanent van a apoderar dels carrers de Catalunya. Els dic que s'equivoquen totalment amb mi i amb Plataforma per Catalunya. No anem a cedir ni un mil · límetre davant els seus fatxenderies i les seves provocacions. Aquests talibans del marxisme, antisocials-medi provocadors, mig vagabunds-s'han acostumat a realitzar actes de violència i sabotatge com van fer l'any passat davant la presència del conseller d'Interior, Felip Puig.
- Quina resposta mereixerien per part de les institucions democràtiques?
El que mereixen és que la policia actuï amb total contundència contra els seus estupideses infantils i els seus intolerables excessos i que la fiscalia investigui si la seva permanent hostilitat és delictiva i respon als delictes de persecució i odi ideològic.
- A què atribueix aquesta bel · ligerància de la CUP i d'ICV contra qualsevol que s'allunyi dels seus postulats per a Catalunya?
La CUP i ICV somien que gestionen un camp de concentració a Sibèria, però en realitat són només un partit diminut i residual que s'ha d'acostumar a viure i respectar les idees dels altres, encara que sigui alguna cosa per al que no estan preparats
-Sendes formacions han convocat un ple per evitar ni més ni menys que la seva presència en les festes de Mataró ...
La proposta de la CUP i ICV de convocar un ple extraordinari per evitar la meva presència demostra que aquesta gentussa només té serradures al cap i que en lloc de preocupar de solucionar els problemes d'una ciutat que la casta ha maltractat durant anys, intenten parar a la desesperada la presència en unes festes del president d'un partit que té més regidors que ells a la ciutat. El que haurien de fer aquests irresponsables és proposar persona no grata a l'exalcalde Joan Antoni Barón, que ha convertit Mataró a la capital de comarca catalana amb més taxa d'atur, amb un deute de 250 milions d'euros i que a més ha fet negocis durant la seva mandat amb l'empresa de Urdangarin. Ells són els veritables enemics de Mataró.
-Ens crida l'atenció que una de les formacions que vol donar lliçons de legitimitat democràtica-la CUP-convidés a les festes de Mataró el passat any a una diputada d'ETA.
En efecte, van convidar a una diputada d'ETA, o el que és el mateix, de Bildu, encara que una altra cosa no es pot esperar d'un partit que té com a conseller comarcal al Maresme a un detingut per desordres públics i lesions, així com a dirigents que es dediquen a amenaçar amb un tret al clatell als regidors del nostre partit.
- Quin missatge transmetria als veïns de Mataró?
Convido a tots els veïns de Mataró a participar pacíficament i en un clima de convivència en les festes locals i mostrar així el seu rebuig a l'ús lamentables de personatges que s'estan guanyant el menyspreu i el rebuig de tots els catalans. Vull també donar les gràcies a l'alcalde de Mataró per no doblegar-se davant el xantatge dels antisocials i evitar d'aquesta manera que la festa gran de la ciutat segueixi sent lliure i democràtica.

 Em fa gràcia que Josep Anglada, líder de PxC ens vulgui donar lliçons de solidaritat i democràcia en tant que ells si viuen al segle XVIII .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS