dimarts, 22 de maig del 2012

Tecnocampus: no als nomenaments de càrrecs a dit!



Una font  denuncia els canvis en la direcció del Tecnocampus i a Aigües de Mataró; defensa la continuïtat del lligam de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró amb la UPC i qüestiona la viabilitat financera del projecte Tecnocampus.
El govern municipal de CiU ha nomenat el Sr. Jaume Teodoro al capdavant de la Fundació Tecnocampus i de l’Entitat Pública Empresarial Local (EPEL) Parc Tecnocampus, alhora, ha recol•locat el director general sortint, Sr. Antoni Uix, com a nou director de finances de l’empresa pública Aigües de Mataró, en substitució del Sr. Arcadi Vilert, recentment jubilat.
La representant de la CUP a la Fundació Tecnocapmus va manifestar la seva disconformitat i preocupació pel nomenament de Jaume Teodoro i la insistència en sol•licitar l’avançament del procés electoral per a director de la EUPM com a un primer pas del govern de CiU per a desvincular EUPM de la UPC i afavorir la privatització de l’oferta formativa amb el consegüent perill de convertir les taxes dels estudiants en una font de negoci per a tapar el forat del deute financer contret en la construcció del Tecnocampus.
D’altra banda, el representant de la CUP al consell d’administració de l’EPEL Parc Tecnocampus, va votar en contra del nomenament a dit de Jaume Teodoro (que cobrarà 70.000 euros de sou i 15.000 euros variables) i va reclamar que els processos de selecció de personal es realitzin mitjançant concursos públics.
La CUP també va manifestar el seu desacord amb els comptes auditats de l’EPEL Parc Tecnocampus, que donen un resultat negatiu de -465.339 euros i que obligaran a incrementar l’aportació global que fa l’Ajuntament de Mataró a la Fundació TCM i a l’EPEL Parc Tecnocampus; inicialment i d’acord amb el contracte programa per a 2012, es preveia passar dels 2.809.875,82 euros als 3.083.806,00 euros, però en vista dels resultats presentats, la CUP considera que les estimacions es queden curtes i que la situació financera es previsible que s’agreugi més en els propers exercicis, la qual cosa amenaça de convertir el projecte del Tecnocampus en un llast insuperable per a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS