dimarts, 22 de maig del 2012

SOCIETAT CATALANA FEM PAÍS


 https://www.facebook.com/groups/293354134090573/

La nostra missió es contribuir a la consolidació de Catalunya com un país pròsper, competitiu i amb institucions econòmiques i socials compromeses amb la realitat que les envolta. Dit en d’altres paraules: cada pas que hem avançat, l’hem avançat per fer país.

Malgrat l’ambició del nostre objectiu, però, som molt conscients que res s’aconsegueix sense un treball de fons darrera. Per això apostem per la petita i mitjana empresa, per incentivar la innovació en els sectors estratègics catalans, i, sobretot, per establir ponts de diàleg entre els actors de la societat catalana.

Enguany, volem que aquet GRUP sigui el fòrum Fem País, una proposta que neix amb la il·lusió de construir un futur socioeconòmic pròsper per a Catalunya.

Aquest nou cicle, es planteja com un punt de trobada on els representants polítics, econòmics i socials alineïn els seus interessos en una mateixa direcció. D’aquesta manera, contribuirem a dissenyar un full de ruta pel desenvolupament de Catalunya.

En aquet GRUP, es treballarà sobre:

1- Els fonaments de la Catalunya del futur

2- Els nous valors després de la crisi

3- El posicionament de Catalunya envers Europa

4- Com combatre la desafecció de la ciutadania vers els polítics

5- La competitivitat i internacionalització de la PIME catalana

6- Els sectors estratègics de Catalunya

7- La innovació a les empreses

8- El impuls de plans de creació de treball i formació professional

9- La promoció de prestacions per a treballadors autònoms

10- Les possibilitats de les PIMES catalanes de participar en concursos públics.

En el GRUP hi participaran polítics, personalitats públiques rellevants de la societat, escritors,periodistes i tot aquell que i pugui aportar noves idees creatives

treballant per la promoció de Catalunya tant des de dintre del propi territori com des de fora, i a Europa.

Cada article tindrà un funcionament basat en l’intercanvi de coneixements entre els representats aderits al grup. Serà per tant un debat obert en que FEM PAIS i els seus MEMBRES i associats tindran la possibilitat de presentar iniciatives.

Amb la voluntat que el Fòrum Fem País tingui el major èxit i difusió possible, encoratgem a tothom a que en formi part i convidem a que ens acompanyin tots aquells i aquelles que creuen en l’objectiu d’aquest nou projecte.

Eduard Nogués de MATARÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS