divendres, 18 de maig del 2012

El PP no creu necessària una investigació sobre Bankia. La presidenta de la Comissió d'Economia, Elvira Rodríguez, no creu que sigui objectiu d'analitzar i depurar les possibles responsabilitats sobre el que ha succeït en Bankia.


La presidenta de la Comissió d'Economia del Congrés, la diputada popular Elvira Rodríguez, no creu que sigui necessari crear una comissió d'investigació al Parlament amb l'objectiu d'analitzar i depurar les possibles responsabilitats sobre el que ha succeït en *Bankia, ja que considera que és una «peça més» en la reforma del sector financer. Rodríguez aposta perquè es «treballa» en alguna cosa que «serveixi en positiu» per «solucionar els problemes» que té Espanya i, «sobretot per veure què és el que ha fallat».

La diputada popular, que ha mantingut aquest matí una trobada amb els mitjans de comunicació, va admetre que «en aquest moment jo no tinc informació sobre el que s'ha decidit però una comissió d'investigació com tal no crec que sigui un llaç directe amb el que ha passat amb *Bankia, que és una peça més en la reforma del sector financer que és tan important per a Espanya i que realment ens ha de servir pel que ens serveixen totes les reformes que està fent el Govern, que és créixer i crear ocupació».

Rodríguez també es va pronunciar sobre la possibilitat que s'accepti la petició del PSOE per a la compareixença al Congrés del governador del Banc d'Espanya, Miguel Ángel Rodríguez Ordóñez, i de l'expresident de *Bankia, Rodrigo Estona. La diputada popular encara no disposa d'informació sobre el que decidirà el Grup Popular.

Respecte a la caiguda de *Bankia en borsa en dijous i la recuperació avui divendres, ho va atribuir al missatge del president de l'entitat, José Ignacio *Goirigolzarri, que va posar l'accent que es tracta d'una entitat «seguríssima».

«Espanya està fent els seus deures»

La diputada popular també es va pronunciar sobre les converses del Govern amb el Banc Central Europeu (BCE) per impulsar liquiditat al sistema i ajudar a salvar el deute de països com Espanya, subratllant que «Espanya està fent els seus deures. Està caminant per la senda que es va proposar i que ha portat com a conseqüència les reformes que s'estan fent divendres després de divendres», ha dit, per afegir que Europa «ha de fer també els deures per preservar» l'euro a través de la seva política monetària amb la finalitat d'evitar els «envits» als quals s'està veient sotmesa des del passat estiu.

Respecte a les reformes que estan pendents, fonts populars han qualificat de «dur i dolorós» el procés que s'obrirà ara en les administracions públiques i que afectarà a l'ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS