dimarts, 1 de maig del 2012

DIA DEL TREBALLADOR El 1r de Maig commemorem un fet tràgic, als Màrtirs de Chicago de 1886, sindicalistes que van ser executats en la seva lluita per la consecució de la jornada laboral de 8 hores.



L'11 de novembre de 1887, va ser la data de la seva execució i un dels seus màrtirs August Vicent Theodore Spies expiro seva vida amb aquesta frase: "Arribés l'hora en que el nostre silenci serà molt mes eloqüent que les veus que vostès escanyen avui. Aquest és el moment més feliç de la meva vida ".

Al nostre país en cada contra ofensiva cívic-militar, els governs colpistes del 55, 62; 66 i del 76 faig: persecucions salvatges, segrestos, tortures, desaparicions i en el 89 un govern democràtic en complicitat amb dirigents sindicals, van arrasar històriques conquestes del moviment obrer: amb privatitzacions, amenaces d'acomiadaments, rebaixes salarials, precarització laboral i contractes lleonins, perquè així els goril · les augmentessin la seva taxa de guany a costa de la suor dels treballadors. Però possiblement hi ha més hitorias i esdeveniments, aquesta podria ser una més.


La gent creu que l'1 de maig se celebra el dia internacional del treball. Però en realitat el que l'elit poderosa que dirigeix el món celebra és el dia del sistema *Illuminati.

L'1 de maig és la festa satànica per excel·lència, la festa de *Walpurgis, en honor a *Belenos, déu del foc, és a dir el Diable, i festa dels *Illuminati i de totes les societats secretes, ocultistes i satàniques.

El dia 1 de maig de 1776, *fué fundada a la ciutat de *Ingolstadt, a Baviera, Alemanya, pel jesuïta Adam *Weishaupt l'Ordre dels *Perfectibilistas o Il·luminats de Baviera, mundialment coneguts com els *Illuminati, que traduït del llatí significa "Els Il·luminats".

És històricament tradicional l'essència *luciferina en l'Ordre dels Jesuïtes des de la seva fundació, els quals, al seu torn, van ser fundant altres ordres i fraternitats religioses o *másonicas, també ocultistes i satàniques. Els jesuïtes es van ser infiltrant en totes les ordres i congregacions religioses, a fi d'introduir *camufladamente i en secret les seves doctrines diabòliques.

L'ordre ocultista *Illuminati va planejar, ja des dels seus començaments, una gran conspiració a escala mundial, fins a tal punt que avui dia els seus membres són els que dirigeixen el món, a través dels governs i de tot el sistema econòmic. El segell *illuminati de la piràmide iniciàtica que apareix en el revers dels bitllets del dòlar és la prova més palpable, coneguda per tot el públic, i que demostra la realitat d'aquesta conspiració diabòlica en tot el planeta.

El que vol dir, que efectivament, els *Illuminati controlen el sistema econòmic mundial, el sistema dels diners, les crisis que ells mateixos fabriquen, i tothom laboral i la societat del treball a tot el món, ja que tenen en el seu poder les claus de les aixetes dels diners, els béns, els mitjans i els materials del planeta. Els Bancs i totes les empreses multinacionals del món estan al seu servei.

El paper dels sindicats laborals és fer de suposat contrapès, en la relació de les adreces de les empreses amb els seus treballadors, però en el fons formen part de la mateixa *engañufla social i laboral, atès que al final són manejats pels mateixos personatges.

Dit tot això d'una altra forma, el tradicional sistema econòmic del món és una gran Estafa, practicada per l'elit il·luminada que dirigeix el món, cap a tota la humanitat, que es troba sotmesa a ella. L'entramat econòmic laboral és en realitat un sistema camuflat d'extracció de pagaments de tributs de les masses, on els éssers humans són reduïts a súbdits esclaus d'aquest sistema.
Tots els éssers humans intenten sobreviure actualment sota un sistema diabòlic que maneja el planeta. En la imatge, la prova de la conspiració diabòlica, un bitllet verd de *dolar, amb el segell *illuminati satànic de la piràmide truncada.

En realitat al món hi ha un *superavit gegantesc de riquesa, però interessa un sistema de pressió i control, per tenir dominada a la població, *propórcionándoles miserables sous amb comptagotes, és a dir, els mitjans justs perquè segueixi sobrevivint per seguir servint al sistema; guanyar els diners justs per seguir treballant l'endemà, i així tenir controlada a tota la humanitat, tenint-la al seu servei.

Volen esclaus. Perquè si tots érem rics, i tots estiguéssim tombats a la platja, folrats en diners, qui anava a netejar els carrers? qui anava a regar els parcs? qui anava a atendre els serveis? qui anava a atendre les tendes, les gasolineres, els avions, els taxis, els hotels, etc...?
Vivim en un sistema inhumà, pervers, corrupte, i diabòlic, en el qual el mateix sistema empeny i condiciona al fet que els éssers humans s'aprofitin dels seus semblants.

Per exemple, ara amb aquesta estúpida crisi prefabricada que ens tenalla, estem veient com multitud d'empresaris *usureros, s'aprofiten de la situació, i contracten esclaus laborals per 400 euros al mes o 600 euros al mes, i la situació sent dolenta a Espanya, encara ho és pitjor en països hispanoamericans.

Abans, fa uns 15 o 20 anys, el pare de família portava a la seva casa el sustento per a la seva família. Ara, en aquests anys, estem veient com el pare i la mare, tots dos treballen laboralment, i en la majoria dels casos no aconsegueixen arribar a final de mes, i es veuen obligats a economitzar i a privar-se *contínuamente de moltes coses, per poder subsistir.

Fins i tot, com tothom sap, milions de persones es moren de gana a la Terra cada any, i les xifres es repeteixen any rere any. Vostè creu que això els amoïna a els qui tenen immenses fortunes? quan resulta que en una festa es gasten mes de 40 milions de dòlars com en unes noces d'una família de reis a Sri Lanka, per als convidats a una *invitacion social de noces, mentre la població viuen en barraques infrahumanes i en la misèria i no tenen ni mitjans, ni gens per alimentar als seus fills!...

Est és el Món *Illuminati en el qual vivim, en el qual els seus governants no solament arruïnen i maten de gana a la població, també els enverinen amb pestes de disseny, els fabriquen *terromotos, guerres i tot tipus de calamitats.

Però est és el món de Satanàs i el seu sistema injust, i no hi ha forma humana de canviar-ho, i solament Déu *Yaveh, amb la Vinguda del Nou Regne de Jesucrist a la Terra, ho canviarà radicalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS