dimarts, 17 d’abril del 2012

AMB TOTES LES MEVES CONDOLENCES UNA MICA D'HISTÒRIA A l'interior DE LA CATALUNYA DERROTADA



"El front de les Nacions Unides era de Moviment de Resistència pura, la tapa Matis sentit ideològic. És lluitava per la Llibertat de Catalunya, Entesa com una Unitat Històrica Que Va una gorra de la plenitud de l'proces, una gorra de la Independència, per la Dignitat de l'home i Societat de l'ONU el model de Avançada ".AQUESTA Organització cap època de l'ONU partit polític sinó de les Nacions Unides Moviment patriòtic, el hi havia Compromesos, Gent humil, Treballadors, Comerciants, intel · Els lectuals, Gent de Pobles i Ciutats, Fent de les Nacions Unides Grup D'Allo més heterogeni, lluitant per la llibertat de la nostra Pàtria.Aquest Moviment va aplegar Tots els catalans Patriotes Que No preocupaven és per DEFINIR UNA-per se IDEOLOGIA POLÍTICA CONCRETA. Baixaven AMB il · lusió de la frontera francesa i terres catalans s'endinsaven un per tal de revoltar El Poble, amagant-se al passar la frontera, AMB Noms Falsos. Volien engegar la Lluita Contra l'espanyol ocupant ... Peró, malauradament, l'Exili, Els afusellaments, la Presó i la FORTA repressió contra Tot allo Que olorava un catalanisme havia desmantellat Qualsevol infrastructura de Resistència. Tot s'havia d'Començar 1 Muntar des de zero
 
A l'interior de la Catalunya derrotada, uns quants Patriotes havíen aconseguit tornar 01:00 normalitat la, Entre Ells Josep Munté, d'Estat Català, Que és posa en Contacte amb n'Enric Pagès Que havia militat a l'estil de fénec (Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya) ia l'BEN (Bloc Nacionalista Escolar), i AMB Despres militants pallassades Nosaltres Sols D'! , Estat Català, FNEC i BEN.Aixi és com és el què forma varen anomenar frontal de la Joventut Fent els primeres Seves Accions clandestins: facilitar Documentació i Amagar Falsa perseguits Companys. Però El començament Reial del Front Nacional de Catalunya com a tal és l'hivern Entre Els anys d'1939 i 1940, fundant SE-París per Joan Cornudella i Barberà i Antoni Andreu i Abelló en nom de l'Estat Català, dissident del sector , Manuel Cruells com a ex militants de les Joventuts d'Estat Català, Enric Pagès en nom dels militants de l'interior i Jaume Martínez i Vendrell Nosaltres Sols! De.
 
Tots aquells Patriotes pensaven Que Si els trops aliades vencent ALS feixistes exèrcits ajudarien ObertaMent ALS catalans Resistents. Aquest contacti Amb els feia aliats Pensar Que acabada La Segona Guerra Mundial Grans reportaria Avantatges per una Catalunya, sinó Recuperar el què hi havia Abans, sinó la Independència.Primer és VA, intentar establir Conversa amb els potències aliades per CREAR a Una Unitat combatent catalana al Costat dels aliats contraindicacions els trops alemanyes italianes i. Un cambio és demanaria El Reconeixement de Catalunya. Obviament, aquestes no es varen Tenir Gestions i sortida.Més tard, Però, és un començaren organitzar Cadenes d'Evasió Pels aviadors aliats 01:00 Través de la Frontera Pirinenca, contactis Amb els estableixen serveis francesos, britànics polonesos i, AMB L'Deuxième Bureau Francès, i Amb els d'canals Evasió francesos; Muntant a Una Xarxa d'informació Què va arribar aletes de Cartagena. En total de varen Existir 43 grups de 5 estrelles persones Que passaven la informació, la informació era un centralitzada Figueres i Despres arribava 01:00 Perpinyà.La informació Que passaven era d'en eren franquistes estacionades els trops, el tinent Els Dipòsits d'armes, com eren Els Comunicacions Seves, etc ...
 
Per els Línies d'Evasió Muntades paper FNC 01:00 Puigcerdà, Sant Llorenç de Cerdans i el Coll de Banyuls arribaren unes aletes passar uns 800 aviadors De les forces els aliades.In Alguna Accio aletes armada i Tot s'arribà 1 segrestar algun Membre un de la Gestapo a Barcelona.Fins i tot, un sense Membre del FNC VA ESTAR d'un punt infiltrar-SE in Els serveis secrets Alemanys per una fermentació El doble joc.La col · laboració AMB dels catalans La Causa Aliada, aletes i tot, un va Reportar la màxima Medalla de la Resistència francesa i del Deuxième Bureau Jaume Cornudella un (des dels Caps del FNC).
 
Però, un l'any 1944 s'havia reconstruït novament El Front: Jaume Cornudella, Andreu i Abelló I ALTRES Patriotes varen passar la frontera i varen Començar una referència-ho.Al cap de l'any El FNC és dirigit i organitzat d'aquesta manera:President (Antoni Andreu i Abelló), secretari general (Jaume Martínez i Vendrell), zinc més consellers (i premsa de propaganda, serveis, Acció i Política social, Organització i Joventuts).- Seccions especifiquis (Propaganda i secció militar).- Secció Universitària.- Delegació a l'estil de Gran Bretanya.- Delegació a l'Estat Francès.- Consell permanent.- Consell Nacional.- Consell de Barcelona circumscripció.- Consells Comarcals.- Delegacions locals.- Grups locals integrants Per un minim De militants CINC.- Consell de Ciutat, integrant per Représentants dels Districtes.
L'any 1946 s'havien repartit 3.000 quaderns. L'any 1947 l'Estat Català és va retirar del Front Nacional de Catalunya i al mes de novembre del MATEIX qualsevol celebració en si-la 1 ª Conferència del Front Nacional de Barcelona-Ciutat.Degut a l'estil de detenció d'un Membre d'un escamot del FNC Que tenia un com uns Grans Missió penjar banderes catalans a l'Estadi de Montjuïc, i arrel de les tortura a Que sofreix detinguts cauen:Jaume Martínez i Vendrell, Joan Josep Ferrer i Grau, Josep Serra i Estruch, Alexandre Viladrosa Mas i, Jaume Castells i Lluelles, Font i Gregori Cativiella, Ferran Valls i Menció, Francesc González i Graells, Antoni i Romeu Així, Pere i Vegue Ligoña , Josep Oriol Domènech i Llavallol, Joan Iranzo i Adrover, i Mercè Oller i Prat.
 
El material a Que va TROBAR Els la policia espanyola va serveis:Alexandre una pistola Colt Viladrosa UNA i AMB quotes Astra Municio i tambe la propaganda. Una font Gregori UNA pistola Mauser, Municio, 132 pastilles d'explosius i Documentació. A Jaume Martínez i Vendrell Tres subfusells, 26 cartutxos de Dinamita, detonadors i metxa, 36 paquets calibre d'explosiu plàstic que sense revòlver 32.
Les condemnes varen serveis:Jaume Martínez i Vendrell: 20 anys.Joan Josep Ferrer i Grau i Emili Pot, a 15 anys.Josep Serra i Estruch, Josep Oriol i Paia Carbonell i Gregori Font, a 6 anys.Jaume Castells i Lluelles i Alexandre Viladrosa Mas i, a 3 anys.Pere i Vegue Ligoña Antoni i i Romeu Així, un 2 anys.Mercè Oller i Prat, un qualsevol.Josep Oriol Domènech i Llavallol, Ferran Valls i Menció i Francesc González i Graells, de 6 mesos i dia de l'ONU.Joan Iranzo i Adrover, un 6 mesos i Un dia de Presó Menor.
Mentrestant Ferran Marull i Durán, Manuel Campos, Manuel Cavalleria i Josep Oriol i Carbonell Paia, tambe components del FNC van declarats serveis AMB rebel.lia.La Darrera Acció propagandística importants del FNC fou El 27 de maig de 1947. Aquell dia sí celebrava l'entronització de la Mare de Déu de Montserrat. Aquest acte fou autoritzat paper governador civil de Barcelona, ​​Bartolomé Barba. És un varen aplegar Montserrat Entre 70.000 i 100.000 persones. Hola assistiren: Martín Araujo, en representació del Caudillo, El governador civil de Barcelona, ​​del Bisbe de Barcelona, ​​(Modrego), El de Solsona, (Enrique i Tarancón), i el Legat Pontifici i cardenal de Tarragona, Arce Ochoterena. Enmig de l'acte és varen llençar octavetes, unes signades paper I ALTRES FNC no signades. Jo A El moment culminant una immensa senyera va serveis desplegada una muntanya la, al Gorro Frigi, Que Va serveis col · locada per Joan Espinet i Manuel Fontic. Degut 1 unabúsqueda Acció del FNC va serveis destituït El Governador Civil de Barcelona, ​​Bartolomé Barba i substituït per Eduardo Baeza Alegria.
 
El Recolzament i Reconeixement per part de les potències aliades del govern de Franco va desmoralitzar ALS Independentistes Resistents. El FNC va aturar la Seva Política d'Accions i Armades va el reinici de les Nacions Unides com partit Clandestí.
Per la Seva història i paper moment en Què va realitzar els Accions Seves, a l'immediata postguerra, El Front Nacional de Catalunya va patir brutalment La repressió
Més tard, uns quants dels militants del FNC van recolzar grups com EPOCA o FAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS