dimecres, 2 de gener del 2019

VOX un frau i Abascal un traïdor a Vidal-Quadras i un vividor de la política. Qui paga el sou d'Abascal, el seu Equip i les despeses de VOX ?.







Només organitzar l'acte de Vista Alegre costa molts diners per a un partit sense cap ingrés per no tenir eurodiputats, senadors, diputats, diputats autonòmics, diputats provincials ni tan sols regidors ... cap ingrés important per a les arques d'un partit polític.

El nombre real d'afiliats de VOX, és a dir, de militants que cotitzen una quota mensual (aquesta quota mensual que La Tribuna d'Espanya va demostrar que s'ingressava al compte personal del marit de Rocío Monestir i que va provocar que Abascal digués que havia presentat una querella contra aquest periodista i contra aquest diari, una altra mentida del dirigent de VOX doncs -fins al dia d'avui- "el Rei de les Querelles" no ens ha presentat demanda judicial alguna) és minso, tant que resulta impossible que de les quotes de els afiliats surti el finançament de VOX.

La Tribuna d'Espanya disposa d'abundant informació sobre el finançament extern i irregular de VOX i la publicarà quan entenguem per convenient.

Però vam acabar la notícia amb el que publica Navarra Informació i manifesta Antonio de la Torre

"El nombre d'afiliats actualment de VOX no ha superat, pràcticament el dels seus orígens i sembla que no justifica el nivell de despeses que coneixem: sous, lloguer d'oficina en un lloc cèntric de Madrid, despeses de manteniment, viatges, concentracions, etc . i que deixen seriosos dubtes sobre el finançament del partit. Tampoc està molt clara la seva relació o no amb l'organització ultra, d'origen mexicà, coneguda com L'Enclusa, de la qual alguns diuen que forma part del finançament de VOX ".

De la Torre es remunta fins als inicis de VOX, quan Alejo Vidal-Quadras i Ignacio Camuñas -des dues entitats, l'Associació Reconversió i el Fòrum de la Societat Civil- es reunien 2013 a l'Hotel Sanvy de Madrid per gestar el naixement de VOX destacant Antonio de la Torre que "llavors Abascal ni estava ni se l'esperava, ni a ell ni a la Fundació DENAES -Defensa de la Nació Espanyola" que presidia Gustavo Bé però que mangoneaba -sobretot, econòmicament- l'actual dirigent de VOX.

L'article publicat per Navarra Informació destaca que Abascal -al qual despectivament anomena "el mocetón d'Amurrio" es va traslladar a Madrid per viure d'una Fundació muntada per Esperanza Aguirre només perquè el dirigent de VOX seguís tenint un sou desorbitat i, a més, sortit de les arques públiques:

"Per aquella època, el mocetón d'Amurrio gaudia dels privilegis que li atorgués Esperanza Aguirre; quan va fugir de Vascongadas -diu que amenaçat per ETA, que segurament sigui l'única cosa certa de la seva vida política-, primer com a director de l'Agència de Protecció de Dades de la Comunitat de Madrid -un lloc sense contingut d'un òrgan sense competències que va tenir que suprimirse- i després, també com a director d'una suposada Fundació per al Patrocini i Mecenatge que igualment va desaparèixer sense haver gairebé començat a funcionar i que va ser objecte d'un gran xafogor quan va haver de comparèixer davant la Comissió sol·licitada al novembre de 2013 per UPyD, el diputat el va posar contra les cordes i amb prou feines va poder balbucejar alguna cosa incoherent quan va treure a la llum la seva astronòmic sou de 80.000 € ".

Antonio de la Torre afirma que "quan Abascal es veia ja fora del Partit Popular -sense sou estratosfèric ni a què dedicar-se en la vida doncs, sense ofici ni benefici, des dels 18 anys ha estat xuclant de la mamella de la política- no sé si cridat per Vidal-Quadras o trucant ell a la seva porta, aquell li va oferir incorporar-se al projecte, al qual va arribar exigint un sou perquè se li acabava el xollo ja que el PP havia decidit suprimir la Fundació que tan generosament li donava de menjar a ell i al seu dofí, Iván Espinosa dels Monteros ".

La informació publicada per Navarra Informació prossegueix demostrant el prioritari interès econòmic de Santiago Abascal per decidir incorporar-se a VOX.

"La generositat d'Alejo Vidal-Quadras, veritable gestor amb Ignacio Camuñas del partit i captador dels fons que van permetre seu naixement i sufragar la campanya de les eleccions europees de 2014 i els cinc mil euros de sou mensual per Abascal i per a la seva número 2 -el marit de Rocío Monestir, Iván Espinosa dels Monteros- va aconseguir que tots dos s'integrés en VOX ".

De la Torre sosté que l'únic que ha mogut sempre a Santiago Abascal ha estat els diners i que la Fundació DENAES la utilitzava en el seu propi benefici i per reforçar el seu lideratge:

"Abascal va entrar en VOX exigint la Secretaria General per a ell i una vicepresidència per al seu amic Iván Espinosa dels Monteros, (el marit de l'actual número 3 de VOX, Rocío Monestir i que el seu compte corrent personal -tal com al seu dia vam demostrar documentalment a la Tribuna d'Espanya- és la receptora de la quota dels afiliats) i oferint el supòsit suport nacional dels seus nois dela Fundació DENAES -veritables palmeros incondicionals del seu estimat líder, disposats a gairebé tot per la seva senyor- ".

El columnista insinua que Santiago Abascal va arribar a emportar-se diners del Partit Popular amb una de les cèlebres "indemnitzacions en diferit" que deia l'exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal:

"Es va arribar a dir, encara que això no ho tinc documentat -potser algú del PP pogués confirmar-, que hi va haver concurrència d'ingressos entre novembre de 2013 i Març de 2014 pel sou de VOX i els mesos de cortesia, a manera d'indemnització , del PP, però com dic va ser un rumor i no dubto que tan "honrat" personatge mai hagués accedit a aquesta irregularitat ".

Abascal i el marit de Rocío Monestir programen una Assemblea a mitjana dels seus objectius fins al punt que la candidatura autènticament alternativa es va retirar perquè no li van permetre, si més no, consultar el cens d'afiliats. Però Abascal necessitava sortir guanyador d'alguna cosa i algú així que, a última hora, el seu equip es va "inventar" una candidatura alternativa que l'únic que pretenia era evidenciar l'èxit aclaparador de Santiago Abascal.

 "En aquest marc es va programar una nova Assemblea, a celebrar el 20 de setembre 'molts ja ni vam ser, davant el que era una evidència de manipulació! a la qual es va tractar de presentar una candidatura de part d'aquests voxistas, que finalment es va retirar en la vigília al no respectar les normes que preveien limitar la possibilitat de votació al cens tancat davant notari a data 26 de Juliol -la de l'anterior Assemblea fallida-, el que no es va fer i ni tan sols se'ls va permetre consultar la relació dels afiliats a aquesta data, inexistent, demostració que no s'havia respectat la norma. Finalment, Abascal es va inventar a un candidat alternatiu per simular amb la seva cap de premsa un suposat debat electoral, demostratiu de la democràcia interna al partit, prometent al seu oponent un lloc en l'executiva de no sortir triomfador -de sobres sabia ell que no saldría-, promesa que, per descomptat, va incomplir ".

"Al final, aquesta Assemblea es va vendre com la del 'triomf d'Abascal per aclaparadora majoria! -així ho titulava un dels seus incondicionals, presentador d'un programa de ràdio del cap de setmana- que en realitat va ser una més de les manipulacions que caracteritzaven a aquesta quadrilla ".

Però la realitat és que Abascal no va arribar a tenir ni el 28% dels vots del cens d'afiliats de manera que "l'aclaparadora majoria" va ser una altra de les grans mentides que caracteritzen tot l'historial polític del dirigent de VOX que té la indecència de presentar-se com el regenerador democràtic que necessita la societat espanyola.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS