dijous, 25 d’octubre del 2018

Llistat de jutges i fiscals al servei del "clan Botín" i també mitjans de comunicació que treballen per al Banc. Hi ha tota "una legió" de jutges, fiscals, secretaris judicials i administradors concursals al servico exclusiu del Banc de Santander. Els diners del "clan Botín" ho pot tot.







A continuació els oferim una llista que -pel simple fet de ser publicada- hauria de ser investigada per la Fiscalia Anticorrupció; és més, des de La Tribuna d'Espanya els donaríem pistes del que és més bancs del Brasil i en quines zones del Brasil hauria de investigar Fiscalia Anticorrupció les "possibles" comptes corrents i les propietats a nom de jutges, fiscals i secretaris judicials; també de periodistes i de polítics, però això dóna per a una altra informació.

Però resulta impossible que Fiscalia Anticorrupció faci aquesta tasca: en la "selccción nacional espanyola" del Banc de Santander, un dels noms que apareix és el del propi fiscal Anticorrupció, Luis Rodríguez Sol, aquell que no ha col·laborat amb la justícia alemanya, que s'ha negat a dictar un registre de la Ciutat Financera del Banc de Santander i que ha posat sobreavís als seus directius que estaven sent investigats. Aquest gravíssim fet, unit al fet que en el primer lloc de la llista aparegui la ministre de Justícia, impedeix qualsevol investigació judicial seriosa i rigorosa sobre això. És més, ve a ser alguna cosa així com posar a la guineu a cura de les gallines.

Com passa amb els jugadors de futbol per fer la selecció, resulta molt difícil fer una convocatòria dels 24 "millor classificats" en funció de les seves sentències i resolucions favorables al Banc de Santander.

Aquests són els jutges, fiscals i secretaris judicials (alguns d'ells ja exjutges i exfiscals que des dels seus despatxos d'advocats segueixen treballant per al "clan Botín") que componen la nostra particular selecció:

Dolors Delgado. Exfiscal de l'Audiència Nacional. Ministre de Justícia.
Luis Rodríguez Sol. Fiscal Anticorrupció.
Juan Antonio Xiol Ríos. Ex President de la Sala Civil del Tribunal Suprem. Magistrat del Tribunal Constitucional.
Encarnación Roca Trías. Ex magistrat de la Sala Civil del Tribunal Suprem. Magistrat del Tribunal Constitucional.
Ramón Rodríguez Arribas. Ex vicepresident del Tribunal Constitucional.
Baltasar Garzón. Ex Magistrat del Jutjat Central d'Instrucció 5 de l'Audiència Nacional.
Javier Gómez Bermúdez. Ex President de la Sala Penal de l'Audiència Nacional i Ex magistrat del Jutjat Central d'Instrucció 3 de l'Audiència Nacional.

Luis Martínez Salinas. Ex Magistrat de l'Audiència Nacional i de l'Audiència Provincial de Madrid
Fernando Andreu. Magistrat del Jutjat Central d'Instrucció 4 de l'Audiència Nacional.
Juliol de Diego López. Magistrat Secció 2ª de la Sala Penal de l'Audiència Nacional.
Santiago Pedraz. Magistrat del Jutjat Central d'Instrucció 1 de l'Audiència Nacional.
José Mateo Díaz. Expresident dels Tribunals Superiors de Canàries i Madrid i exmagistrat de la Secció 2a de la Sala Contenciosa del Tribunal Suprem.

Antonio Salas Carceller. Magistrat de la Sala Civil del Tribunal Suprem.
José Ramón Ferrándiz Gabriel. Ex Magistrat de la Sala Civil del Tribunal Suprem.
Luis Díez Picazo. Magistrat President de la Sala Contenciosa del Tribunal Suprem.
Rafael Gimeno-Bayón Cobos. Ex Magistrat de la Sala Civil del Tribunal Suprem.
Maria Isabel Ferrer Sama. Magistrat titular del Jutjat de Primera Instància nº 19 de Madrid; triada en 2009 membre de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia. President del tribunal qualificador únic del Ministeri de Justícia.

Maria del Pilar Pala Castán. Secció 10 Audiència Provincial de Madrid.
Jesús Gavilan López. Magistrat president de la Secció 8a de l'Audiència Provincial de Madrid. Ex Magistrat de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de MADR
Blanca Rosa Bartolomé Collado. Jutge titular del Jutjat de Primera Instància nº 20 de Madrid
Guillermo Ripoll Olazabal. Magistrat President de la Secció 21a de l'Audiència Provincial de Madrid
José Luis Gómez Armengol. Ex jutge degà dels Jutjats de Madrid
Manuel Cristobal Esquerrà. Ex secretari judicial -lletrat d'Administració de Justícia- del Jutjat de 1a Instància 20 de Madrid (avui al Registre Civil Central)
Rosario Martín Martín. Ex secretari judicial-lletrat d'Administració de Justícia- del Jutjat de 1a Instància 19 de Madrid .

Mentre el Banc de Santander té els seus portaveus oficials com Pedro J. Ramírez i El Espanyol a qui compten Ana Patricia Botín va concedir un préstec "a fallits", és a dir, dels que no cal tornar 'de 2 milions d'euros! per no publicar la notícia que va oferir La Tribuna de Cartagena (llavors encara no existia la Tribuna d'Espanya) en primícia i en exlusiva -perquè cap altre mitjà es va atrevir a publicarla- sobre el possible assassinat d'Emilio Botín a les mans de Jesús Samper (amant d'Ana Patricia) induït per l'actual president del Banc i per la vídua del Banquer, Paloma O'Shea (segons querella presentada davant del jutge Santiago Pedraz de l'Audiència Nacional), com Expansióndirigido per la pròpia família Botín i que ha assolit els nivells d'indignitat i lameculismo més grans en la història del periodisme econòmic europeu, alhora que ha unit el seu més que tenebrós futur al futur, completament trencat, del Banc de Santander.

Servilisme a l'amo (en aquest cas a la mestressa) i absència de rigor informatiu. Per a mostra un botó (o, millor seria dir, un botí). Aquestes són les portades d'Expansió en poc més de 10 dies seguits, i els seus continguts tots de lloes a major glòria d'Ana Patricia Botín, falsejant la realitat i fins a les dades, i oferint una imatge de banquera i empresària model de qui ha estat una absolut desastre en la seva gestió al capdavant del Banc de Santander, fins al punt d'haver-ho conduït a l'actual situació de fallida tècnica:

Amb aquesta manipulació informativa es pot comprendre com alguns llocs com Catalunya, on han perdut l'últim any més empreses que al llarg de tota la seva història, els empresaris hagin nomenat "Empresari de l'Any" a Ana Patricia Botín, precisament el mateix any que pot suposar l'últim en la història del llegendari banc espanyol. Bé, aquí la història encara va ser més senzilla. La empresarial catalana anava malament de recursos i el Banc de Santander li va fer un préstec, aproximadament, de mitjans milió d'euros; o dit d'una altra manera, Ana Patricia Botín va comprar el seu propi premi per, més o menys, cinc-cents mil euros de res, sobretot quan ho fa amb els diners dels seus accionistes i clients.

Però és que el Banc de Santander controla la pràctica totalitat de "la premsa del sistema" pel mer fet de ser el primer anunciant d'Espanya, encara per davant d'El Corte Inglés.

Però a més, accionarialment, el "clan Botín" controla:

Grup Vocento, ABC, Avui (Extremadura), La Veu (Cadis), El Diario Vasco i El Correo (Vascongadas), La Veritat (Múrcia), L'Ideal (Granada,) El Diari Montañés (Santander), la Rioja, El Nord de Castella, Las Provincias (València), El Comerç (Astúries), Inversió & Finances (revista setmana econòmica), Colpisa (Agència), Codi Únic (revista setmanal masculina), Dona Avui (revista setmanal femenina), XL (revista setmanal) ... i molts altres.

Mediaset Espanya, coneguda pels canals que gestiona (Telecinco i Cuatro, a més de Factoria De Ficció, Divinity, Boing, Energy).

El Grup Prisa, Cadena Ser, El País, Cinco Días i altres com As ... etc.

El cas del Grup Prisa és paradigmàtic per entendre la influència del "clan Botín" en l'anomenat Quart Poder (que quan ho intervenen els Botín acaba per convertir-se en el primer). Amb un deute de 'més de 6.000 milions d'euros! que en qualsevol altre sector hauria suposat la ruïna i, probablement, la presó per als seus principals gestors, el grup propietari d'El País, la Cadena Ser i Cinco Días entre d'altres mitjans-, l'entrada del Banc de Santander en el Consell d'Administració va suposar el rescat del grup per part del govern de Mariano Rajoy 'un govern de dretes no deixant caure a un grup de comunicació tradicionalment d'esquerres !.

Risto Mejide entrevista a Josele Sánchez i a última hora retiren l'entrevista del programa Chester

En el súmmum del desvergonyiment periódistica, el lameculismo i l'absència de dignitat, Risto Mejide, un pallasso televisiu que es defineix com a periodista sense ser-ho i que es creu molt agressiu entrevistant, va portar al seu programa Chester a Josele Sánchez per parlar del "presumpte assassinat d'Emilio Botín ".

 El programa és un "fals directe", és a dir que es grava íntegre sense pauses i amb públic al plató, per emirtirse posteriorment. En l'entrevista Josele Sánchez va manifestar que aquest programa no ho emetria Quatre perquè pertany a Mediaset España Yporqué no ho anava a consentir Ana Patricia Botín; el presentador (que no periodista) es va posar com una fera dient que a ell ningú li censurava una entrevista. A la cartellera es va anunciar data i hora d'emissió però, finalment, la direcció de Quatre va decidir no emetre l'entrevista de Josele Sánchez i en el seu lloc van posar una amb la interessant científica espanyola Carmen Lomana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS