dissabte, 18 d’agost del 2018

Sense confidents, no haurien hagut atemptats gihadistes a l’estat espanyol: a l’11M, els confidents van portar la dinamita fins a Madrid i, a Barcelona, l’Imam de Ripoll és el gran desconegut o ... l’autor fallit d’un atemptat de falsa bandera?.







Sense els confidents, els atemptats de Madrid i Barcelona no haurien estat possible

Que l’estat espanyol tingui com a denominador comú (a més de suposar una peça clau i imprescindible) dels atemptats gihadistes que ha patit els confidents, provoca a la resta de policies i serveis secrets europeus un veritable pànic.

Espanya no és de fiar per molts dels serveis secrets més importants del món

Amb els precedents de Madrid de l’11M i els atemptats de Barcelona i Cambrils de l’any passat, els serveis policials espanyols -i, sobretot, els serveis secrets- han perdut la confiança d’altres països. I que segueixi l’opacitat al voltant de l’Imam de Ripoll, amb la negativa de constituir la comissió d’investigació parlamentària, agreuja la situació.

El CNI i la policia visiten l’Imam a la presó fins a quatre vegades i no existeix cap rastre?

No només això, sinó que en el moment de sortir no és reportat i desapareix del control. I,  s’instal·la a Ripoll com a Imam i ningú el controla? A les conclusions de l’11M, aquesta era ja una recomanació dels membres de la comissió, els controls als imams.

És possible que un confident com l’Imam de Ripoll estableixi una base/fàbrica per obtenir explosius al xalet d’Alcanar i el CNI digui que no en sabia res?

Realment, és complicat d’entendre com no s’aclareixen aquestes preguntes bàsiques en un estat on existeixen precedents de males pràctiques policials i dels serveis secrets.  De veritat és creïble que quatre bojos estableixin una fàbrica d’explosius en un xalet d’una urbanització i els serveis secrets i la policia espanyola no tinguin ni idea?

Algun servei secret estranger (Mossad, CIA…) va avisar de la fàbrica d’explosius d’Alcanar i -veient que a l’Estat no li feien cas- va facilitar l’explosió?

Són tantes les preguntes, són tantes les respostes… Impedir la comissió d’investigació dels atemptats és un veritable crim d’estat i amagar el que s’ha fet malament és un veritable escàndol, sobretot tenint en compte els precedents existents amb l’atemptat de l’11M.

PSOE, PP i Ciudadanos tenen por a la veritat sobre l’atemptat del 17A

Qualsevol país de primer ordre democràtic obriria sense por una comissió d’investigació després d’uns atemptats com els ocorreguts a Barcelona i Cambrils; encara més si resulta que els mateixos serveis secrets espanyols (el CNI) confirmen que tenien a sou l’Imam de Ripoll, considerat -de moment- autor “intel·lectual” dels atemptats. Doncs no, els principals partits espanyols, aquells que s’omplen la boca d’amor a Espanya, es van negar a constituir una comissió d’investigació sobre les relacions entre els serveis secrets i l’autor d’un dels pitjors atemptats ocorreguts en els darrers temps.

Els mateixos partits que diuen no polititzar l’aniversari del 17A es neguen a constituir una comissió d’investigació

PSOE, PP i Ciudadanos es neguen a investigar la relació entre el CNI i l’Imam de Ripoll, però seran presents -i en primera fila!- en els actes d’aniversari del 17A. Un veritable despropòsit i una bufetada a la majoria de les víctimes.

Els ciutadans catalans tenim tot el dret del món a xiular aquells que volen amagar la veritat

Xiular, cridar i exigir saber la veritat és una obligació de tota ciutadania compromesa. Deixar els actes del primer aniversari dels atemptats en mans de l’extrema dreta i del nacionalisme espanyol, un greu error.

Impedir una comissió d’investigació sobre les clavegueres de l’estat en un estat democràtic és un veritable frau de llei

Tenen por a la veritat? Tenen por que es facin públiques les connexions entre el CNI i els terroristes mitjançant els confidents, recordant els atemptats de l’11M. Espanya és l’únic país del món on els seus dos pitjors atemptats tenen com a denominador comú el fet que, sense els confidents, no hi hauria hagut atac. I resulta que encara es neguen a investigar les clavegueres de l’estat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS