divendres, 13 d’abril del 2018

El ministre Català, El nuvi de la Mort, ha usat el Congrés espanyol per ofendre, mentir i manipular, i tot amb els aplaudiments dels membres del partit hereu del franquisme i els seus sequaços taronges i les 10 mentides més podrides de la marca Turquiespanis.



https://videos.files.wordpress.com/gz8zcJ2F/catala_hd.mp4





Espanya està nerviosa. Els portaveus del govern ja no somriuen ni presumeixen com a temps enrere i els jutges estan enfrontats per la nul·la imparcialitat que els tribunals estan aplicant darrerament. La seva autoritat s'està desfent i els seus falsos arguments també. No hi ha rastre de violència en el moviment republicà català i això els irrita fins al punt que han de recórrer a les mentides més podrides que hàgiu sentit mai a Espanya. Aquí van el top dels últims mesos ...

"Els CDR són com la kale borroka" Comparar els moviments violents bascos amb els grups de veïns a Catalunya és com comparar un ou amb una castanya.

"Els mestres de Catalunya adoctrinen als alumnes" Els professors de Catalunya van haver d'enfrontar als dubtes de nens que no entenien la violència d'un estat contra els seus ciutadans.

"Els polítics fugen de la justícia espanyola" No hi ha justícia a Espanya. Són polítics que han hagut de deixar el seu país per haver representat la voluntat d'un poble.

"Manifestants separatistes ataquen un cotxe de la guàrdia civil" Enganxines i manifestants sobre un vehicle policial que tenia armes en el seu interior sense cap protecció enmig d'una manifestació.

"Les declaracions de Losantos no poden considerar-se violentes" El periodista va amenaçar Alemanya amb posar bombes en cerveseries i segrest d'ostatges de nacionalitat alemanya a Balears.

"Acte terrorista dels CDR en un concessionari a Barcelona" Els amos ho van desmentir i van informar que es tractava només d'actes vandàlics.

"Tamara del CDR de Viladecans és una terrorista" Es van trobar uns àudios on noia explicava els actes de reivindicació que es durien a terme durant la setmana santa. Talls de carreteres, pujada de barreres en peatges, etc.

"Allau de separatistes contra un camió i crema de pneumàtics a" Sant Esteve de Ses Roures. "Aquest poble existeix? Sí, està a Mèxic!

"Separatistes peguen a un agent de policia" La foto era d'una mobilització de 2015 a València i l'agressor era un militant de la ultradreta.

"No hi va haver violència l'1-O" Més de 2 milions de persones són cegues i s'inventen les coses. Els cops que va propinar la policia tampoc van existir mai.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS