dimarts, 6 de març del 2018

¿PERQUÈ ELS CATALANS ES VOLEN MARXAR D'Españistán?. Les xifres oficials de deute i PIB són falses, un grup d'economistes i professors independents ha posat en coneixement de la Comissió Europea que les xifres de deute i PIB espanyoles són falses. Espanya es dirigeix ​​cap a la suspensió de pagaments, cada família espanyola té un deute de 160.000 euros, això vol dir que aquesta família aquesta arruïnada, no pot sobreviure, no pot aixecar el cap amb aquest deute, que a més es segueix incrementant cada any ", denuncia.







Espanya es dirigeix ​​cap a la suspensió de pagaments amb la major bombolla de deute de la història. Aquesta és la principal conclusió de l'economista Roberto Centeno, que ha enviat un informe a la Comissió Europea en què posa en dubte els càlculs econòmics que presenta el Govern espanyol a Brussel·les.

Basant-se en les dades del Banc d'Espanya, Sègol sosté que el deute del país no seria del 100% del PIB, sinó que arribaria al 141% del PIB oficial, ja que el Protocol de Dèficit Excessiu no comptabilitza tot el deute, sinó només una part.

Les xifres oficials de deute i PIB són falses
"El Govern i els mitjans, que són responsables molt principals de la catàstrofe econòmica, social i moral en què es troba Espanya, utilitzen una xifra diferent al deute total. És el que s'anomena deute segons Protocol de Dèficit Excessiu, només aplicable als països que tenen un dèficit superior al 3% ", explica l'economista a RT.

Així, les xifres que té en compte Centeno són les dels anomenats Passius de Circulació, que publica el Banc d'Espanya cada 3 mesos i que reflecteixen el deute total del país. "Aquest deute total partida pel PIB oficial ens dóna el 141%", afegeix.

No obstant això, l'economista va més enllà, i destaca que el PIB real d'Espanya és inferior a les xifres divulgades, una possibilitat que ve especulant des de fa anys i que respon a la necessitat de no reflectir la realitat de l'economia espanyola. Així, el s'estima que el PIB real és un 18% inferior a l'oficial.

Un model de producció del tercer món
A més, Sègol alerta de la imminent explosió de la bombolla de deute i augura una caiguda sobtat dels salaris a causa de la política laboral del Govern. "L'any 2016, el nombre d'hores treballades en l'economia va caure un 2 per cent i, en canvi, s'han creat suposadament 400.000 llocs de treball", comenta.

Aquesta creació d'ocupació es deu, segons Sègol, a "repartir menys treball entre més persones amb salaris de fam; perquè la mitjana dels salaris creats l'any passat és de 600 euros, clarament tercermundista ".

Per a l'economista, Espanya quedarà arruïnada per als pròxims 50 anys, ja que un "espanyol que neixi avui té un deute de 35.000 milions, si comptem res més deute públic, o de 41.000 milions d'euros, si comptem també el deute del Banc d'Espanya amb el 'eurosistema' ".

Cada família espanyola té un deute de 160.000 euros
"Això vol dir que una família mitjana, d'un matrimoni i dos fills, té en aquest moment a Espanya un deute de 160.000 euros. Tenint en compte que paga els impostos més alts gairebé de l'OCDE, aquesta família aquesta arruïnada, no pot sobreviure, no pot aixecar el cap amb aquest deute, que a més es segueix incrementant cada any ", denuncia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS