diumenge, 4 de març del 2018

Els llops disfressats de ovelletes. Una altra nova presa de pèl per part del grup taronja, una "curiosa" proposta de contractes laborals.







Vaig voler escoltar un parell de gravacions que em van passar on Albert Rivera repetia contínuament que "Espanya havia de equiparar-se amb Europa pel que fa als sistemes de contractació" ... Però anem a veure què deia el llop disfressat de ovelleta ...

Proposen un contracte únic i indefinit, amb un acomiadament de 20 dies per any treballat, posteriorment va haver de deixar caure que 33 en cas d'acomiadament improcedent, una assegurança per a les empreses per cobrir els acomiadaments, a més de subvencions a aquelles que menys acomiadin ...

A mi m'agrada començar pel final i ens explicarà "Riverita", d'on es pagaran aquestes subvencions si l'estat li vencen 172.000 milions d'euros de deute, havent pujat tipus d'interès, i sense la compra de deute per part del BCE ... .. I no val això de "hi haurà menys atur" perquè no surten els números ni amb atur al 0%.

Fa anys que les empreses poden fer-se segurs per poder indemnitzar els treballadors ... No és res de nou ...

Si realment parla de 33 dies i 20 dies per any treballat, ja està afectant a la indemnització per acomiadament dels treballadors, concretament afecta a aquells que tenen més antiguitat i més diners costa a l'empresa.

Hem de recordar que, els contractes anteriors al 12/2/2012, d'aquesta data per enrere tenen una indemnització de 45 dies per any treballat ...

Si se li treu això a les empreses, facilita l'tirar al carrer a la gent amb més antiguitat, i, per tant, amb més salari, per 4 durs i substituir-los per nou personal molt més barat ..

No només això amaga el llop disfressat, evidentment no va parlar de la modificació substancial dels llocs de treball, amb 20 dies d'acomiadament, amb un màxim de 9 mensualitats, que sempre es troba per sota dels límits marcats per la llei, és a dir , el baixarà a 0? Acomiadament lliure?

I no oblidem els ERO, els quals es realitzen, sempre, per sota el marc legal habitual d'acomiadament, entre els 20 i 33 dies quan les indemnitzacions, tal com he indicat, van entre els 45 dies fins al febrer del 2012 i 33 dies a partir d'aquesta data.

Una altra nova presa de pèl per part del grup taronja, amb l'objectiu de "prendre el pèl" als seus votants o perquè apostin per un estat, no només rescatat, sinó amb el treballador totalment a mercè de l'empresari amb aquest tipus de propostes?

Això és Espanya, i els votants de PP i PSOE, que sàpiguen que els seus partits, també apostaran per això, el llop només ha mostrat el camí que tenen molt claret tots ... .. Vagi flac favor fareu a les vostres famílies.

Fonts de Ciutadans diuen que el seu president, en realitat, no volia dir el que va dir: “Rivera es referia conjuntament a la gestió del bipartidisme de PP i PSOE, que han compartit un mateix model laboral fracassat i no han estat capaços d’assegurar la sostenibilitat ni el poder adquisitiu de les pensions “. Com Rajoy i Báñez insisteixen en el qüestionable dada que “el PSOE li va donar a les pensions el cop de destral de 2010” i afegeixen que “el PP de Rajoy ha plomat la guardiola de les pensions en els últims anys. I ara segueixen proposant pegats i subhastes d’un euro amunt o avall en lloc de fer les reformes de fons necessàries per apuntalar el sistema “.

Des del partit taronja no tenen res a dir sobre les pujades de les pensions mínimes el 2010, ni de l’aportació de 1.740 milions d’euros al Fons de Reserva de la Seguretat Social en el mateix any. Tampoc han indicat si Rivera té intenció de rectificar o no, tot i que ja se li hagi fet saber que els seus arguments no es corresponen amb la realitat en aquest cas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS