diumenge, 18 de febrer del 2018

Com puja la nena, "d'ara en endavant, haureu de fer-me la reverència". El "monstruet" no regnarà si Catalunya és independent.







Hi ha notícies que els cronistes de Sarsuela intenten fer passar desapercebudes. Jaime Peñafiel és més 'joancarlista' que monàrquic, per això sol criticar la reina Leticia. La sra. Ortiz no li va fer mai el pes ni com a parella de Felipe, ni com a princesa ni com a reina. Leticia Ortiz Rocasolano és de sang vermella i no blava i Peñafiel és poc d'esquerres. És el degà de la premsa de Casa Reial a Espanya i té bones fonts. Però algunes de les exclusives les fa petites. Així és el primer a donar-se les però no desestabilitza la monarquia. En el seu article d'El Mundo té un apartat de breus on ha colat una notícia que, segons el parer d'En Blau, seria per obrir a cinc columnes. A la princesa Leonorle ha pujat el Toisó d'Or al cap.

Allà on normalment va la corona, la nena té ocells. I la vanitat en una menor és perillosa. Peñafiel ha parlat amb mares de companyes d'escola de la propera cap de l'Estat espanyol i ha publicat el que va dient la nena al col·legi des que va fer 12 anys i el seu pare li va imposar el Toisó: "Dues mares de Companyes de col·legi de la nena "toisonada" m'expliquen que aquesta les havia DIT: "d'ara en endavant, haureu de fer-me la reverència". Són dos testimonis adultes de les paraules de la nena. I les mares que porten els seus fills Els Rosales no són totes Terelu Campos, que porta la nena. És una de les escoles d'elit més prestigioses de Madrid. Peñafiel afegeix de la seva collita una informació encara més devastadora per conèixer com puja la nena: "No em sorprèn. Ja l'hi preguntava a la mare, el 2 de novembre de 2015: "Quan vaig a pronunciar el meu primer discurs? ¿Quan em van a acer la reverència? Molt em temo que vagin a convertir a la nena en un petit monstre ". La data és de quan Leonor de Borbó Ortiz va fer 10 anys.

Peñafiel entra en competició amb el seu excompanya de diari Pilar Eyre. La catalana no para de donar informació sobre els Reis i Peñafiel s'apunta al carro. El més clàssic dels periodistes d'una matèria ja de per si clàssica, o classista, es destapa assenyalant la vanitat de la nena a qui diu "monstruet". La biògrafa del Rei va revelar a A Blava que Leonor no regnarà si Catalunya és independent. Eyre i Peñafiel sembla que empenyen perquè torni la República.

Vist el que escriu primer de Letícia i ara de Leonor, Peñafiel podria haver titulat la seva columna De tal pal tal estella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS