divendres, 16 de febrer del 2018

CAVERNA I fatxes, teniu els dies comptats !!! On eres tu volgut "patriota" espanyol de la bandereta?, Quan van buidar les arques de l'estat, quan cremaven Galícia any rere any, quan cas rere cas PP i del PSOE per corrupció, quan van retallar la sanitat, quan van congelar els sous, quan el teu estimat govern es va raspallar en només 4 anys tot el Fons de Reserva de Pensions, quan es repartien les (Portes giratòries), quan es va aprovar la "Llei Mordassa" etc.







Si de cop i volta, o ja de lluny, odies als catalans per tenir un pensament i una cultura diferent a la teva, i neix en tu odi i ràbia cap als independentistes que democràticament i pacíficament van demanar escollir el seu futur.

Si de sobte sents en tu això que alguns anomenen "ser patriota", i sents que has de defensar la teva pàtria d'aquest atac "colpista" traient la teva bandera i fent-la onejar perquè tots la vegin.

Si sents que avui més que mai esteu units els espanyols en contra d'un "enemic comú", i que ja no existeixen dretes ni esquerres, que ara del que es parla és de "la unitat d'Espanya".

Si et sents orgullós de tot això ... Recorda que ja has estat completament adoctrinat i que ja formes part d'una massa desinformada en què a més t'han fet creure que els adoctrinats són els altres.

Recorda la teva condició de borrego.
perquè
... On era el teu patriotisme quan buidaven les arques de l'estat?

On era la teva patriotisme quan cremaven Galícia any rere any perquè uns pocs aconseguissin beneficis econòmics?

On era el teu patriotisme quan cas rere cas es donava per tancat per part dels jutges a polítics del PP i del PSOE per corrupció?

On era la teva patriotisme quan van retallar la sanitat?

On era la teva patriotisme quan van congelar els sous dels funcionaris de "la teva estimada pàtria"?

On era la teva patriotisme quan el teu estimat govern es va raspallar en només 4 anys tot el Fons de Reserva de Pensions?

On era el teu patriotisme quan es van aplicar mesures d'austeritat ... Mentre ells robaven a mans plenes?

On era la teva patriotisme quan el govern feia servir 48.000 milions d'euros de diners públics per rescatar bancs anunciant que cap espanyol els tornaria a recuperar?

On era el teu patriotisme quan es repartien els llocs de les grans empreses d'Espanya (Portes giratòries)?

¿On estava el teu patriotisme quan els corruptes de la teva govern no anaven a la presó, rebaixaven la seva pena a pocs anys i els donaven fiances de riure?

On era el teu patriotisme totes les vegades que han anat retallant l'educació deixant-nos per sota de la mitjana europea en nivell acadèmic?

On era la teva patriotisme quan els doctorats de "la teva estimada pàtria" havien de marxar a altres països per guanyar-se la vida?

On era el teu patriotisme quan es va aprovar la "Llei Mordassa" que entre coses persegueix la Llibertat d'expressió?.

Jo vaig a dir-te on eres tu:
Enlloc.
Bé, sí, estaves al carrer onejant la bandera cridant consignes, i no d'amor i afecte feia una part de "la teva estimada pàtria". Estaves traient la teva bandera per reprimir una voluntat, un desig.
I és molt lícit que vulguis una Espanya unida. Però tu només treies la bandera per reprimir, per amenaçar i per acovardir aquests que (Segons t'han dit) "volen trencar Espanya". Perquè no t'importen la democràcia, els drets socials, i les llibertats civils. No dius mai res, no et manifestes, tot et dóna igual.
És més, pot ser que fins i tot hagis dit alguna vegada això de "ui és que jo de política pas".

Resumint: T'importa una merda Espanya.
El demostres amb la teva passotisme davant les coses que si que la trenquen de veritat i et posiciones a favor d'ells, i els votes una vegada i una vegada i una altra, o no votes que al final és gairebé el mismo.No t'involucres per ajudar a teu país.

És més, panses olímpicament de tot.

Això si, quan el govern i els mitjans de comunicació que estan a les seves ordres (televisió, premsa escrita, emissores de ràdio, ...) t'ho diguin, surt al carrer, i oneja la bandera d'Espanya, una bandera, que cada dia que passa és més símbol de repressió i fanatisme, d'ignorància política i d'inhumanitat.

Tu no ets un patriota, tu ets una esquerda més d'aquesta Espanya trencada que per desgràcia té els dies comptats !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS