dilluns, 29 de gener del 2018

Les indústrias lleteras Alemanya causen fam al món! . La indústria de processament d'aliments a cada país rep lletres làctiques més barates d'Europa que no pas els seus propis països. Als EUA, 500.000 vaques lleteres han estat sacrificades per produir una escassetat artificial de llet a preus més alts. Món boig .







El patiment de les vaques turbo alemanyes per a la llet barata en pols, que de nou provoca gana al món! Subvencionat amb els contribuents! A tot el món, els petits productors protesten i temen la inundació amb llet d'Europa. Lluiten per la seva existència!  

En la UE es produeixen 157,5 milions de tones de llet crua. Alemanya és el major productor de llet a la UE. Les vaques turbo ho fan  possible. La seva producció de llet s'ha triplicat en els últims 50 anys. Es cremen per llet barata i acaben malalt a l'escorxador després d'haver-se fet dues vegades.

La UE té un problema de llet.
Prop de 380.000 tones de llet en pols estan en estoc a la UE. Europa produeix massa llet després del final de la quota lletera de la UE, i la llet mai ha estat tan barata. En l'últim recompte, l'Observatori Europeu de la llet, que va tenir lloc el 18 de gener , va mantenir durant almenys 378,578 tones en els camps europeus, principalment a França (71.740 tones), Bèlgica (66,235 tones) i Alemanya (65,571 tones).

Mentrestant, la UE està venent la pèrdua de la llet en pols acumulada, tot i que els costos d'emmagatzematge a la UE augmenten a més de 10 milions d'euros l'any 2017. Una bogeria, oi?

Les exportacions de la indústria lletera alemanya causen fam al món!
L'exportació de llet d'Europa a Àfrica, Amèrica Llatina, Índia i Xina en forma de llet en pols causa diversos problemes i fins i tot causa encara més fam.

llet en pols industrial s'utilitza en la indústria alimentària, especialment per a les indústries per al seu reprocessament o producció, com ara les begudes de llet, iogurt, begudes de iogurt, galetes, dolços, xocolates, gelats i així successivament.

La indústria de processament d'aliments a cada país rep lletres làctiques més barates d'Europa que no pas els seus propis països.

Exemple Índia:
2014 inundades i INE gran quantitat de llet en pols, de manera que una caiguda dels preus va seguir el mercat indi. 70% del mercat de venda directa va trencar després s'apaga gradualment. I el 2017 va haver-hi violentes protestes dels agricultors de l'Índia, que continuen fins avui. Aquesta mateixa setmana va anunciar les  lleteries Gujarat a l'Índia se sap que tenen problemes a causa del excés de producció de llet, i processar la llet a la llet en pols, que al seu torn condueix a un excés d'inventari de llet en pols.

Segons la indústria làctia: "A més de les relacions comercials particularment estretes amb altres estats de la UE, també hi ha un gran potencial per exportar productes lactis alemanys fora d'Europa. El principal motiu d'això és, per damunt de tot, l'elevat creixement de la població en economies emergents en el continent asiàtic o africà. 

Barata de llet en pols per al món, però a quin preu?
Els agricultors de l'Índia deixen caure grans contenidors de llet als carrers. A Irlanda, els agricultors estan preocupats, ja que no hi haurà productors lactis amb 60, 70 o 100 vaques en deu anys com a màxim. S'han afectat 7.000 empreses. Estan enutjats, perquè no poden competir amb la indústria làctia industrial amb unes 1.000 vaques.

També:  món boig! La major explotació lletera d'Europa amb 20.000 vaques planejades i també a la Xina més Megamilchställe amb 100.000 vaques

Ja teníem en el nostre post:  La llet de llet - La UE té massa llet que ningú vol, i pren mesures aterrador - a costa dels contribuents! La UE no només té problemes amb la sobreproducció, sinó que també altres països estan convertint l'excedent de llet en llet en  pols.

Les víctimes són les vaques, perquè produeixen la llet i han de continuar sent muntades. Vam que el 17 de gener, la nostra atenció es  dirigeix excés de producció de fruites i verdures, observem que fins i tot la llet a un problema global.

 A Europa, les muntanyes de cogombres i tomàquets van ser destruïts, 11 milions de quilos de plàtan a Mèxic i milers de pinyes a Austràlia!  Tot simplement boig! La superproducció, l'augment dels costos i la caiguda de preus! Des del 2016, hi ha hagut la pitjor crisi dels productors de fruita, all, mel, cacauet, llet, vi, sidra i sucre a l'Argentina, així com en altres països productors d'exportació. Les peres llançades reflecteixen la manca de rendibilitat.

A l'octubre de 2015, el ministre d'Agricultura, Schmidt, va  convidar als minoristes a vendre llet a preus raonables, de manera que els agricultors podrien almenys cobrir els seus costos de producció. Però què passa amb els petits agricultors que moren de fam perquè ja no poden vendre la llet?

Com és possible que la llet realitzada a Alemanya es trobi a preus baixos a les prestatgeries refrigerades dels països africans o d'altres països en desenvolupament?
Segons  Markus Mau , catedràtic d'Administració d'empreses amb un sòlid perfil agrícola i nutricional, això es deu a l'exportació favorable de llet en pols. La llet duradora en pols es carrega a Àfrica i es processa posteriorment en iogurt o beure llet en el lloc. Amb llet fresca o llet d'H en un recipient que difícilment aniria. Això suposaria molt de temps i el transport és massa car. Sovint la llet en pols també es barreja amb olis vegetals barats.

Hem informat que l'empresa alimentària suïssa Nestlé actualment està ampliant les seves activitats a Etiòpia. Nestlé no és només el major productor d'aigua mineral del món, sinó també un empresari de llet . Nestlé treballa per instal·lar una fàbrica d'envasos làctics. Un projecte de desenvolupament associat ha signat el corredor de llarga distància jubilat Haile Gebreselassie com a ambaixador de la marca.

Vegeu:  L'ajuda al desenvolupament com a paquet simulat proporciona fam a l'Àfrica: a les prestatgeries refrigerades a l'Àfrica, els productes lactis europeus estan disponibles a baix preu

L'excés de llet es processa en llet en pols.
Si hi ha massa, la UE compra llet en pols en grans quantitats com a part de l'anomenada intervenció del mercat i la emmagatzema. La UE sola està asseguda en 380.000 tones de llet en pols! Les vaques Turbo han sofert perquè els productors de llet de la UE sempre volien créixer. I a Amèrica Llatina i Àfrica, els petits agricultors tenen fams perquè la UE inunda el mercat amb llet en pols. Finançat amb diners dels contribuents!

La UE i Alemanya donen suport als agricultors amb milers de milions d'euros en subvencions. Això ha portat a la sobreproducció en la producció de llet i productes lactis durant anys.

Ara ja s'ha aprovat un programa de llet escolar a la Unió Europea. Per al lliurament de llet escolar, la UE ofereix un pressupost anual de 100 milions d'euros als diners dels contribuents.

Encara que la producció excessiva es produeix a tot el món, el MIV espera un augment addicional del volum de producció de la UE d'al voltant de l'1,6% a 157,5 milions de tones de llet crua el 2018.
Dels 32,7 milions de tones de llet processada per les lleteries alemanyes, 16,6 milions de tones o la meitat estan destinades a l'exportació, amb ofertes creixents. Per contra, comparativament només es subministra una petita proporció a la indústria transformadora i als consumidors a gran escala. No obstant això, Alemanya també importa quantitats no despreciables (12,3 milions de tones) de productes lactis i genera valor afegit amb el seu comerç. Source  milk industry.de

La producció de llet industrial està en plena marxa, malgrat la sobreproducció, les vaques turbo fan possible
Així doncs, els criadors ajuden amb les races criades adequadament, que produeixen fins a 50 litres i més al dia. Aquesta producció màxima de producció de llet produeix nombroses malalties en els animals. Després d'uns anys, les vaques lleteres ja no poden mantenir físicament la seva producció de llet i, per tant, no són rendibles.

El patiment dels estables alemanys d'altes prestacions: els dies en què una vaca era només una vaca han desaparegut. Avui, les vaques, almenys moltes d'elles, són productores de quatre potes. I el lliurament: la llet alimentària. Com més, millor. I com és el cas, el rendiment de la llet de les vaques va ser empès més i més cap amunt amb una font d'alimentació especial, entre altres coses. Aquest augment de rendiment en el graner de vaca arriba al límit!  Manuscrit descarregable: llet barata - vaques malaltes Informació aquí:   llet barata - vaques malaltes

I la nostra contribució: gastat en llet barata: el patiment de les vaques turbo alemanyes

Al febrer de 2017, el  comissari agrícola de la UE, Phil Hogan, va  convocar als assistents a la cimera de la llet a la representació sajona de Brussel·les per fer front a l'enorme volatilitat dels preus dels productes lactis pel que fa al mercat lacti. Mentrestant, el món està preocupat per les 380.000 tones de llet en pols d'Europa  , que ja inunda el mercat mundial i causa fam en altres països. 

Als EUA, 500.000 vaques lleteres han estat sacrificades per produir una escassetat artificial de llet a preus més alts. Món boig

El benestar de les vaques és cada vegada més al fons en els estables moderns. Per afirmar-se en el mercat de la llet altament competitiu, els agricultors inverteixen en granges més grans i grans. Les coses surten de la mà!

Dona de xarxa Doro Schreier



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS