divendres, 19 de gener del 2018

La policia es nega a carregar contra desnonaments a Espanya. Senyors policies, els que ara es neguin a acceptar ordres de càrrega en els desnonaments, són herois en molt poc temps, per carregar el 1-O a Catalunya contra mullers nens i ancians. "A PER ELLS OLE".







L'aplicació és una arma formidable per activistes, periodistes i ciutadans que denuncien la violació de drets humans
Una vegada que l'usuari ha enviat el fitxer tal com Eyewitness, pot compartir sense problemes una còpia sense les metadades en les xarxes socials o amb qualsevol tercer. De fet es pressuposa que així ho farà per aconseguir major transcendència a la denúncia de l'abús i conculcació d'un dret fonamental. Els mitjans de comunicació o xarxes poden requerir Eyewitness que verifiqui la data i lloc i que no hi ha alteració. L'aplicació concedeix a l'usuari diverses pestanyes per reforçar la seva seguretat, i per esborrar l'arxiu si es veu en un perill imminent. La icona de l'aplicació es pot canviar perquè no sigui identificada.

Caldrà veure que diu el ministeri de l'Interior sobre aquesta aplicació que, sens dubte no agradarà als comandaments. La Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana, coneguda com a Llei Mordassa i impugnada al Constitucional per tota l'oposició, considera com a infracció greu a la llei, en el seu apartat 26, "l'ús no autoritzat d'imatges o dades personals o professionals de autoritats o membres de les Forces i Cossos de seguretat que pugui posar en perill la seguretat personal o familiar dels agents, de les instal·lacions protegides o en risc l'èxit d'una operació, amb respecte al dret fonamental a la informació ". Veurem.

Els trastorns emocionals relacionats amb les càrregues sorgits a partir del 2 d'octubre s'estan comptabilitzant dins d'un programa especial anunciat pel conseller de Salut, Toni Comín

Als 991 ferits l'1 d'octubre es sumen 75 persones que van acudir als centres sanitaris entre els dies 2 i 4 amb lesions derivades de les càrregues policials.
Els ferits atesos per lesions causades per les càrregues policials durant l'1-O arriben a les 1.066 persones. El mateix dia 1 d'octubre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos centres sanitaris van atendre a un total de 991 persones per danys derivats de les càrregues policials en col·legis. Entre el dia 2 fins al 4 d'octubre, 75 persones més es acercon a aquests centres amb lesions del dia 1.

El Departament de Salut de Catalunya ha elaborat un informe detallat sobre els ferits: la tipologia de lesió, la gravetat, el lloc on van ser atesos i per qui.

Així, l'informe concreta que durant el dia del referèndum les lesions més comunes derivades de les càrregues van ser les contusions, amb un 43,9%; les policontusions en un 38,6%, i les ferides, en un 5%. També es van comptabilitzar 64 casos relacionats amb episodis d'angoixa o lipotímies que es van donar en el mateix lloc de les càrregues. Un 68,3% dels atesos van ser homes i un 31,7% dones. A més, també es va atendre a dos menors de menys de 11 anys i 23 persones més grans de 79 anys. Afirmen que hi va haver 5 ferits greus.

Les lesions més freqüents de les 75 persones que van acudir als centres sanitaris entre el 2 i el 4 d'octubre es divideixen en contusions en un 53,3% i policontusions en un 40%. L'informe també especifica que el 69,3% de les persones ateses van ser homes i el 30,7% restant, dones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS