divendres, 20 de gener del 2017

"No tinc tron ​​ni reina ni ningú que em comprengui però segueixo sent el rei". Joan Carles no s'ha anat per voluntat pròpia, l'han fet fora i per la via urgent. La veritat sobre la ràpida i estranya abdicació del rei Joan Carles I i asseguren que Joan Carles "es va anar per amor", per amor al seu ex-amant Corinna.








La notícia va agafar a tots amb el peu canviat, els que diuen ara amb fatxenderia que ells ja sabien de la imminent abdicació del rei menteixen. La notícia fins sorprendre al seu fill, principal beneficiari i futur rei, que estava de retorn del seu viatge a El Salvador i la reina a qui va enxampar de camí a Nova York. Es podria dir que fins va sorprendre fins al propi rei, que va haver d'anul·lar una cita amb el president de la Generalitat de Catalunya, concertada en la recentment estrenada campanya de Joan Carles per erigir-se personalment com el solucionador del problema de la independència catalana.
Una campanya que ha abandonat per les misterioses presses per abdicar ...

El rei va sorprendre a tots perquè havia assegurat rotundament que ell no abdicaria, negant repetidament en públic i en privat. Va sorprendre perquè just ara reprenia amb frenesí (tres viatges consecutius) la seva agenda internacional i la Casa Reial anunciava que la percepció de la monarquia entre la població començava a remuntar tímidament, després del seu espectacular caiguda. El país es va dur altres sorpreses, com que la revista El Jueves fora censurada, un cop impresa per la seva portada, com en els vells temps en què Joan Carles va començar a regnar.

Els periodistes més atrevits -o els més desesperats per vendre diaris, com Eduardo Inda d ' "El Mundo" - asseguren que Joan Carles "es va per amor", per amor al seu ex-amant Corinna. No em puc treure del cap la imatge de la comissionista i cortesana Corinna ofegant entre rialles i llàgrimes. Si us plau, des de ja, Inda al "Club de la Comèdia".

<<<< Joan Carles i Corinna, la dona per la qual ha abdicat el rei d'Espanya, ha ha.


Amb "El Padrí" no es juga i Juan Carlos va obeir ràpidament, no fos cas que les vetllades amenaces es facin realitat. El rei coneix bé -per experiència- com s'actua en aquests nivells. A continuació veurem qual va ser l'error fatal de juan Carlos en els seus viatges del passat mes maig i com va començar la imparable caiguda lliure del monarca. Però abans hem de saber qui és el "Don Corleone", present al Club Bilderberg, el poder és tan fort com per fer tremolar els malucs a un sobirà que "tan valentament va afrontar el cop d'estat del 23-F".
En aquests dies ha tingut lloc una altra significativa reunió, de la qual ningú ha parlat, distrets com estaven tots pels "focs artificials illuminattis" de l'hotel Marriot de Copenhaguen.

El dia abans de la reunió Bilderberg (celebrada del 29 de maig a l'1 de juny), es reunia el Capítol General de la Sobirana Ordre de Malta. Es tracta d'una reunió que té lloc cada cinc anys, on s'han elegit els membres del Sobirà Consell (govern de l'Ordre), per als propers cinc anys. Una qüestió formal, ja que els personatges visibles de l'Ordre no són els que veritablement ostenten el poder. Aquests estan darrere de les cortines i no surten mai de darrere.

Sense subestimar la importància del seu llinatge real, la presència de la reina a Bilderberg respon a la mateixa raó per la qual els presidents dels EUA en actiu mai van a la reunió. És a dir, que acudeix com a representant del rei Joan Carles I, que no vaig poder acudir "a cara descoberta". Pel que fa a la llista de convidats ocasionals és molt extensa, però en aquesta edició han acudit el ministre Margallo, qui s'ha erigit com a abanderat del govern espanyol contra la independència de Catalunya (el que valida que el procés català és un cas de geopolítica, GeoReligión i geohistòria). Per cert que el ministre ha acudit acompanyat per la neboda de Rajoy, molt contenta d'estar entre els "elegits" del planeta. Un altre Rajoy al cim del poder mundial ''

A més de la neboda de Rajoy, han acudit, entre d'altres, la directora de l'FMI, Christine Lagarde, Andreu Nin, president de La Caixa -un asiduo- David Petraeus, -exdirector de la CIA Anders Fogh Rasmussen -secretari general de l'OTAN -, John Sawers -cap del servei britànic d'intel·ligència MI6- el general Philip Breedlove -Comandant de l'OTAN a Europa- Eric Schmidt - CEO de Google, a la imatge- Peter Thie -fundador de PayPal? Keith B. Alexander - exdirector de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA) dels Estats Units- Natalie Nougayrède -directora de Le Monde- i també directius de multinacionals com Shell, Saab, AXA, BP, Novartis, Unilerv, Airbus o Fiat.

Noms a part, l'important de Bilderberg és l'organisme del qual és nodreix, l'Ordre de Malta, que és un dels tres grups de capatassos que és disputin el control del planeta, a els Autèntics amos del món. Recomano llegir l'article sobre com és van crear, qui són i com és van crear a els que anomenem "capatassos".

Probablement, S'estan de fent ara la mateixa pregunta que em vaig Fer repetidament Quan vaig Començar a estirar AQUEST fil: ¿PER que van escollir a algun ca sense més merits coneguts que su Capacitat de ser tan Trempat?. La Resposta és que l'Ordre de Malta NO va triar al més Llest, ni al més preparat, ni al del país més poder-vos. Tampoc van triar al faldiller, ha que AQUEST honor es l'ha arrabassat, Pels Pèls, Silvio Berlusconi. L'Ordre de Malta ho va triar a ell per ser el Candidat més apropiat per a contracte i el Destí que li esperava i per ser el més emmotllable per a ostentar el títol de Rei més important del món, a nivell ESOTERIC. Com ja Hem dit no és el de rei d'Espanya, sinó el del regne de Jerusalem.

Joan Carles, el rei que va nèixer a l'exili que iniciïs su avi Alfons XIII el 1931, va ser rehabilitat com a monarca paper colpista i dictador Francisco Franco. Va nèixer a Roma, on vivia la família reial espanyola i va trepitjar per primera vegada terra espanyola ALS 10 anys. Des serveix de molt petit va ser l'elegit dels Cavallers de l'Ordre de Malta, vaig sentir batejat a la capella del Palau Magistral de l'Ordre de Malta de la capital italiana.

Ja des de neixen va ser criat entre militars, on adquiria 1 passió per les armes que ja no l'abandonaria mai. És més, va ser per 1 arma disparada contra un elefant que va Començar el Greu deteriorament de su maluc i de su imatge. Acabats a els estudis, Joan Carles és va reunir amb la resta de família a Estoril i va emprendre la formació millitar. Va ser Llavors Quan va ocorrer un FET Molt significatiu que podria haver-li FET avorrir les armes per sempre, encara que no serà AIXÍ.

El rei Joan Carles és a més el rei de Sicília i de Nàpols, Títols Molt vinculats a l'Ordre de Malta, ver Roger II de Sicília, origen de la Pirateria Joan Carles te el Collaret del Gran Mèrit maltès i de la Gran Creu de l'Ordre de Malta, 1 dels 3 grups de capatassos que és disputin el poder mundial des de Darrere de les cortines.

La Fortuna a Suïssa
La vida del rei va ser Dissenyada a mida del propòsit de su Missió.

És va triar acuradament els amistats d'infància i joventut entre fills de banquers i milionaris, la Majoria estretament vinculats a l'Ordre de Malta, com el su inseparable Jaime Carvajal i Urquijo i Fernando Falcó, marit d'Esther Koplowitz. Destaca en el su cercle íntim D. Manuel Prado i Colón de Carvajal, cavaller d'Honor i Devoció de la Sobirana Ordre Militar de Malta, ha que va ser l'administrador privat del rei durante més de 20 anys. El Pla de l'Ordre de Malta i el de la Foscor s'estaven complint a la perfecció. El jove "Elegit" va passar de ser un noble sense Diners a disposar d'una fortuna de 1.790 millones € segons la revista Forbes, o de 2.300 milons € segons el diari "The New York Times" i de més de 5.000 millones € segons les nostres estimacions. Per pasturar tan gran, Joan Carles tenia l'ajuda d'1 avantatjós contracte amb la Foscor i d'uns padrins més que poderosos; però per si no n'hi havia prou, li va afegir una de nova, a costa d'Tots els espanyols: l'asignacion de 8,3 millones de euros que Tots reunim cada any i que li lliurem via pressupostos generals de l'Estat.

La inviolabilitat del rei d'Espanya, recollida a la Constitució, fa impossible que pugui ser jutjat per un tribunal, encara que si per la moral de cadascun dels seus ciutadans. Són coses del caràcter diví que els amos "van atorgar" als seus intermediaris (a imatge i semblança), quan van ser creats els reis i els sacerdots per evitar el tracte directe amb els "mortals humans".

Com és lògic, el monarca no podrà ser denunciat per les seves correries amb prostitutes ni les orgies que, almenys a Mallorca, tothom coneix.
Un rei sap que tot li pertany i que tot ho pot aconseguir, encara que el dret de cuixa fora abolit fa molt. Segons es diu i es comenta, el rei ha tingut aventures amb artistes famoses com Raffaella Carrá, Iliona o Bárbara Rey. La més sonada aquesta ultima, per les amenaces i pel xantatge que l'actriu de cognom real va fer al monarca, que per cert la Casa Reial mai ha desmentit. El que Bárbara Rey guardava per fer xantatge al rei no era el seu comportament al llit, sinó una cosa molt més explosiu que podia haver dinamitat definitivament a la monarquia.

Bárbara Rey, musa del destape, era la gran amiga d'una actriu molt jove anomenada Sandra Mozarowski.
Sandra tenia 18 anys, era una bellesa innocent i enlluernadora i anava camí de convertir-se en una gran estrella. La seva trista història corre per les canonades del poder des de fa anys: va morir assassinada el 1977 a "caure" de la seva terrassa. Estava presumptament embarassada del rei Joan Carles.

<<<<< Barbara Rei musa del destape en el cinema espanyol.

Segons la primera versió oficial, l'actriu va caure per la barana en patir un mareig, mentre regava les plantes (plantes que no existien com es veu en el reportatge de la imatge pres en la seva pròpia terrassa). En la segona versió es va dir que havia begut, encara que l'anàlisi de sang no va detectar alcohol. A la tercera, la culpa va ser d'un desmai pels seus tractament per aprimar. En tot cas, tal com es veu a la foto, la barana és massa alta com per caure accidentalment. Hi ha coses que prefereixo no saber, però algú va haver de llançar a Sandra al carrer.

<<<< Sandra Mozarowski a la terrassa des de la qual algú la va llançar al buit

nota important: tot el que es diu en aquest web està recollit d'informacions públiques i accessibles per tothom. Aquest article en cap cas pretendre provar cap fet. Tot afirmació present en aquest text ha estat escrita en categoria de presumpció.

La precipitada decisió del monarca i el pànic del govern a debatre sobre Monarquia o República ha enterrat definitivament l'única manera d'evitar la independència de Catalunya, que hagués estat encajándola en una reforma de la Constitució d'obertura federal, la coneguda com a tercera via. D'altra banda, és inevitable que Catalunya, d'ADN templer, receli del poder centralista del Madrid Borbònic i del poder a l'ombra de l'Ordre de Malta. És una de les raons per les que aquest problema, mai resolt, ha esclatat en aquests temps finals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS