dimarts, 5 d’abril del 2016

El vídeo, que es pot veure a continuació, ha atret més de tres milions punts de vista sobre els mitjans socials i deixat a molts usuaris d'Internet gratant-se el cap. Una dona desapareix de sobte en una entrevista de TV deixant a tothom atònit.







Un vídeo mostra a una dona que desapareix enmig d'una entrevista a la televisió danesa. La informació és del lloc web: Arquivoufo.com.br/

El vídeo, que va ser gravat a l'aeroport de Copenhaguen per a la cadena de televisió TV2, se centra en un home que està sent entrevistat en un primer pla, mentre que dues dones es poden veure al fons a la banda esquerra mentre que una altra va empenyent un carro ple amb l'equipatge.

Quan la dona amb l'equipatge passa, la dona que estava de peu a la banda esquerra sembla desaparèixer sense deixar rastre.

El vídeo, que es pot veure a continuació, ha atret més de tres milions punts de vista sobre els mitjans socials i deixat a molts usuaris d'Internet gratant-se el cap.

Tot i l'aparent pregunta sobrenatural, l'acte de desaparició té una explicació que sembla ser molt senzilla, encara que no està del tot clara.

Mantingues una estreta vigilància sobre la dona que desapareix tan aviat com la segona dona amb el carro passa a través d'ella. Es pot veure que dóna la volta i comença a caminar en la mateixa direcció just abans de desaparèixer, simplement s'amaga darrere. Almenys és la teoria que tracta d'explicar l'esdeveniment del vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS