dijous, 26 de novembre del 2015

NO SEMPRE ENS CONTEN TOTA LA VERITAT.Algú hauria de donar explicacions. I moltes. L'espai aeri del sud d'Europa, des de les Açores fins a la frontera oriental de Turquia amb Síria, Iraq i Iran, es vigila des de Madrid. A la base aèria de Torrejón al comandament pel general de divisió de l'Exèrcit de l'Aire espanyol Rubén García Servert, de 57 anys. Esperem que el ministre Morenés digui alguna cosa, esperem que els partits de l'oposició interpel·lin al Govern, ja que l'agressió es va ordenar des de sòl espanyol.







Algú hauria de donar explicacions. I moltes. Espanya va ser testimoni privilegiat de la intercepció de l'aparell rus seu-24 a la frontera entre Síria i Turquia. Qui va prendre la decisió d'enderrocar el dimarts l'avió seu-24 rus que suposadament havia penetrat en l'espai aeri de Turquia? El comandant en cap de la Força Aèria turca, general Abidin Unal, de 62 anys, o el general de divisió de l'Exèrcit de l'Aire espanyol Rubén García Servert, de 57 anys? ", Es pregunta un periodista en un article que publica aquest dimarts en L'Espanyol.

L'espai aeri del sud d'Europa, des de les Açores fins a la frontera oriental de Turquia amb Síria, Iraq i Iran, es vigila des de Madrid. A la base aèria de Torrejón es va inaugurar al febrer de 2013 el Centre d'Operacions Aèries Combinades (COAC) per al sud d'continent.

El general García Servert és el seu director ia les seves ordres té a uns 200 militars d'una quinzena de països de l'OTAN que disposen de 90 radars d'última generació escampats pels gairebé onze milions de quilòmetres quadrats de cels que han d'escrutar.

Amb tota lògica, cal pensar que el general Servet és el responsable de donar l'ordre d'enderrocar l'avió rus ... i si ell no ha estat, que ho expliqui públicament perquè puguem acusar Turquia d'una acció agressiva contrària al dret internacional. Perquè ell prenc la decisió o almenys va ser testimoni de qui la va prendre. Que no prenguin els ciutadans espanyols novament com imbècils.

"Si cal enderrocar un enemic sóc jo qui pren la decisió final", declarava el general, a principis d'aquest any, en una entrevista amb el diari El Mundo. L'ordre de "interceptar, identificar i, si cal, fer caure a un aparell sospitós o enemic ha de partir d'ell - està localitzable les 24 hores del dia- o d'un dels seus subordinats", diu el periodista.

Però, el país membre de l'OTAN a l'espai aeri penetri un avió intrús pot "despenjar-se del comandament aliat integrat i prendre la decisió pel seu compte". Però sabem que en altres dos incidents aeris entre avions turcs i russos, que es van produir en els primers dies d'octubre, "el general Abidin Unal es va posar, en canvi, en mans del seu col·lega espanyol que va ordenar interceptar els intrusos".

Esperem que el ministre Morenés digui alguna cosa, esperem que els partits de l'oposició interpel·lin al Govern, ja que l'agressió es va ordenar presumptament des de sòl espanyol. Esperem que l'OTAN desaparegui de la vida dels espanyols, ja que el seu presenci ja comença a ser ofensiva ...

El generalote s'assabenta d'això? Grècia farta de les violacions del seu espai aeri per avions turcs

L'enderroc de l'El seu-24 rus a Síria per un caça turc ha causat una violenta reacció a Grècia, el espai aeri és constantment violat pels avions turcs.

Diversos mitjans informatius grecs s'han preguntat de manera retòrica què passaria si Grècia comencés a enderrocar avions turcs per alguna cosa similar al que Turquia atribueix a l'bombarder seu-24.

"Turquia no és partidària de donar detalls quan es tracta de les violacions de l'espai aeri grec", escriu el rotatiu grec 'Protothema'.

El citat diari va recordar que el maig d'aquest any el ministre de Defensa, Panos Kammenos, va proposar crear una base de l'OTAN en una les illes de la mar Egea perquè l'Aliança tingués una idea clara sobre el comportament de Turquia a la regió.

Turquia no reconeix la zona aèria de deu milles situades al voltant de les illes gregues, fet que ve donant lloc a nombrosos incidents acompanyats de la persecució d'avions grecs a avions intrusos turcs. Segons l'Estat Major de la Força Aèria grec, en 2014 es van registrar 1.269 violacions del seu espai aeri, inclosos 14 sobrevols del territori grecs.

Durant els deu primers mesos de 2015 han estat registrades 1.233 violacions, entre elles en 31 casos els avions militars turcs van penetrar en territori de Grècia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS