diumenge, 15 de novembre del 2015

¿ESTAN ELS NOSTRES POLÍTICS A L'ALTURA I HAN SABUT LLEGIR El missatge INDEPENDENTISTA?. Des de la demanda de brindar exemple la gent té l'expectativa que els líders no s'han de comportar com es comporten tots, sinó que s'espera que siguin procedents amb transparència, responsabilitat i rendició de comptes.







Es pot pensar que actualment la política està de capa caiguda i que antany era un deure molt respectat i elogiat. Però la veritat és que política i polèmica sempre han anat agafades de la mà. Es diu a més que la política és l'art de la mentida i l'engany, però ... Per què funciona la política?

És a dir, per què la gent és tan ximple que li diuen: "votadme a mi que us abaixaré els impostos" i després al sortir elegits els pugen i retallen despeses sanitàries (per exemple). Per què la gent segueix caient en els mateixos paranys arteras i rastreres?

És fàcil, perquè la gent té por i creu el que li diuen, encara que sona a acudit o broma prefereixen una mentida que no tenir res.

No obstant això un bon líder polític mai basarà la seva estratègia en la mentida i l'engany, més que res perquè és un suïcidi polític. Qualsevol líder polític que es preï d'evitar entrar en contradiccions i mentides si no vol acabar sent un polític de tercera, sent recordat com un gran mentider.

No crec que ningú en aquest planeta vegi amb bons ulls les mentides de Bush, Aznar i Tony Blair d'envair l'Iraq a costa de mentir als seus ciutadans. Per descomptat aquestes tres persones van mentir per a benefici propi i això els converteix en mals líders polítics.

No t'equivoquis, si vols ser un líder polític has d'entendre una cosa molt important. Tot i que la mentida funcioni perfectament per aconseguir vots i tingui poques conseqüències a poc termini a mig i llarg termini és un absolut suïcidi polític. El líder polític de veritat, aquell que et farà ser recordat com una gran persona i líder polític és aquell que té tants habilitats verbals i de manipulació positiva que no necessita mentir.

Un bon comunicador no necessita mentir, pot dir la veritat, encara que faci mal, fer-ho amb estil i aconseguint un efecte més positiu que, fins i tot, dient una mentida piadosa. Dir que s'hauran de pujar els impostos, encara que sigui dolent, si es fa amb un bon desplegament orador causarà un impacte més positiu que el típic politicucho de pa sucat amb que només diu coses sensacionalistes per guanyar vots.

La política rarament ha estat un mitjà per guanyar a les masses i fer el bé, la política sempre ha estat un niu de corruptes i de persones atretes pels privilegis que la política comporta, pegant-se amb zel al lloc i romanent immunes als seus actes cruels cap a la humanitat.

Actualment estan havent-hi moltes protestes al món àrab contra els seus líders polítics impostos, ¿I saps que fan els seus líders? No se'n van, aniquilen, bombardegen i farien esclatar pels aires seu país abans de marxar. Així és exactament la política en tots els costats. És igual el que faci un líder polític, no s'anirà, estigui en democràcia o dictadura. Només un bon líder polític despertarà l'admiració amb el seu bon comportament, praxi i forma de tractar als altres.

Un bon líder polític dimiteix si és necessari i cal dimitir. Un mal líder polític fuig d'estudi i intenta allargar la seva mort política fins al final, rebenti qui rebenti.

Un d'aquests exemples de com ser un mal líder polític ho veiem al PP a Espanya. El PP ha adoptat mesures i actituds que han pogut fer fallida a Espanya, amb el conseqüent dany que això hagués pogut causar. Però la majoria de persones que estan en la política els agradaria governar un país, encara que sigui a costa d'augmentar la pobresa i governar un parc desolat.

Això no és el conte de mai més, és el món real i els pocs escrúpols que es mostren a la política i que ni el mateix líder polític es mostra en tapar, és, senzillament repugnant.

No et converteixis en un ésser recordat com el "corrupte", el "que no es va del seu lloc ni amb oli calent" ni el "mentider", es recordat com un líder polític que no va ser el millor del planeta, però que per almenys va ser sincer i intento fer les coses de la millor manera possible. Només així passaràs a la història de la humanitat com a exemple.

Hi ha una cosa més important que tot el poder que pugui pastar una persona o tota la riquesa del món que es pugui obtenir, i és el respecte, aprovació, admiració i el record. Cada vegada que un líder polític utilitza males pràctiques taca el seu record, respecte i aprovació de la gent. Estar en la ment de milers de persones que et van votar d'una manera negativa no és gens sa.

Ningú pot enorgullir-se de ser odiat o ser vist com un corrupte i mentider. Ser un bon o mal líder polític és semblant a fer les coses bé o muntar una secta. A mi personalment no m'agrada gens el autoajuda perquè gran part de les persones que l'ensenyen enganyen a la gent o s'aferren a mètodes esotèrics que no ajuden a ningú més que a les seves butxaques.

Alguns aprofiten això per enriquir-se, fer ximpleries enormes com cobrar per una sanació a distància 60 €. Muntar-se un negoci sectari al autoajuda pot tornar molt ric. Però val la pena? ¿Tot en la vida es redueix a poder i diners? Si aconseguim poder i diners ja ho hem fet tot a la vida i hem arribat a la cúspide?

Assumir això és simplement de retardat mental. Jo sé que encara que la autoajuda estigui mal vista jo no segueixo un mal camí, sinó que busco realment ajudar a la gent. En tot internet tot just hi ha informació sobre sociabilitat, i jo tinc un curs online personalitzat que ajuda a centenars de persones. Encara que ja de per si tingui mala reputació el autoajuda i quan vaig començar rebés atacs per totes bandes, a poc a poc, se m'ha anat reconeixent l'esforç i el treball cada vegada més.

No sóc milionari i tot just tinc diners, però ningú podrà tocar-me mai el respecte, admiració o un bon record de mi sense haver de mentir o tacar-se les mans. Si això fos política hauria estat un bon líder polític perquè sempre he anat amb la veritat per davant i encara que no sigui perfecte almenys ho he intentat fer-ho el millor possible. I en un món on tots miren per si mateixos, pensar en els altres marca la diferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS