divendres, 9 d’octubre del 2015

PERILL . Diada antisecesionista amb l'extrema dreta a la capital de Catalunya . Es tracta de convertir aquesta data de l'espanyolisme antisecessionista per cremaru tot a la capital de Catalunya . Tot i que els serveis de la Policia de Catalunya, Mossos d'Esquadra, ja tenen una llarga experiència en avortar qualsevol alteració de l'ordre de aquests terroristes fachendes .







Diferents mitjans digitals propers als serveis policials espanyols i d'altres relacionats amb l'extrema dreta porten dies difonent consignes per manifestar-se a Barcelona el proper 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. Es tracta de convertir aquesta data de l'espanyolisme en una diada antisecessionista a la capital de Catalunya.

Tot i que els serveis de la Policia de Catalunya, Mossos d'Esquadra, ja tenen una llarga experiència en avortar qualsevol alteració de l'ordre i la convivència democràtica en aquesta data sense la interferència dels CFSE, es tem que l'ultradretà ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i la delegada del Govern de l'Estat, Llanos de Luna, podrien aprofitar aquesta data per "ensenyar el paquet" de la policia estatal davant dels ciutadans de Catalunya i demostrar així que són imprescindibles per a la seguretat de la població catalana.

El CEEC creu que s'ha d'insistir en què la Policia de Catalunya ha d'exercir les seves competències i han de ser aquestes les que han de mantenir l'ordre en les diferents concentracions o manifestacions que es puguin produir, evitant la intervenció dels CFSE, que podrien ser una provocació cap a la majoria social sobiranista del país, i una provocació també per als sectors radicals de l'independentisme. La Policia de Catalunya té l'experiència i alhora  la confiança del poble de Catalunya i sap de la seva voluntat d'evitar qualsevol incident.

La Catalunya que mobilitza més d'un milió i mig de ciutadans als carrers exigeix que la imatge del seu país no sigui posada en dubte per un reduït nombre d'energumens, que és al que pot quedar reduïda aquesta concentració, doncs sembla que tant Ciutadans com el PP han decidit no participar en aquests actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS