dimecres, 28 d’octubre del 2015

DE TAL PAL, TAL FUSTA. José María Aznar Botella fill voltor de l'expresident, DETINGUT per "entrar per la finestra del saló i picotejar a un inquilí a mig desnonar".







El fill voltor de l'expresident va entrar per la finestra del saló.

José María Aznar Botella podria ser el primer fill voltor que s'hagi atrevit a atacar una presa encara viva, sense esperar que l'agent judicial i la policia formalitzin el desnonament d'un habitatge i desallotgen físicament els inquilins.

Segons els testimonis, el carronyer va estar sobrevolant l'edifici durant més de vint minuts, "en actitud nerviosa i atabalada" fins que va decidir posar-se al balcó del pis i des d'allà accedir al saló menjador per assestar nombrosos cops de bec al membre més feble de la família , l'avi matern, que, no obstant, va aconseguir estavellar la bombona d'oxigen al bec.

Els zoòlegs creuen que l'agressiu comportament de José María Aznar Botella podria ser degut a la desacceleració que estan patint les execucions hipotecàries a Madrid des que governa Manuela Carmena, encara que també ho atribueixen a l'ànsia natural dels cadells del Partit Popular.

D'altra banda, els metges han tornat a desmentir que el fet de tenir un fill voltor es degui a factors genètics, ja que molts d'aquests nens pertanyen a simples famílies de pocavergonyes, amb marcat instint delictiu però sense inclinacions necròfags. "Tenir un fill voltor no té per què ser una desgràcia per als pares", asseguren els psicòlegs. "N'hi ha prou amb donar-los una bona hòstia al moment oportú perquè deixin de picar els febles i es limitin a divertir-nos amb els seus esgarips i el seu elegant vol", afegeixen.

El Grup Parlamentari de Podem a l'Assemblea de Madrid ha reclamat la compareixença del fill de l'expresident José María Aznar i de l'exalcaldessa de Madrid Ana Botella en la comissió de corrupció de l'Assemblea de Madrid per la seva possible relació amb l'entramat empresarial que va comprar habitatges l'IVIMA.

Segons han explicat a Europa Press des del Grup Parlamentari de Podem, demanen la presència de José María Aznar Ampolla a la comissió d'investigació per la seva possible relació amb l'entramat empresarial que va comprar aquests habitatges públics.

Segons es va publicar en mitjans de comunicació, el fill de l'expresident del Govern i de l'alcaldessa Botella és conseller de Gesnova Gestió Immobiliària Integral, que manté "importants vincles" amb empreses del fons Blackstone, que van participar en l'operació de compra de 1.890 habitatges públics de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS