dijous, 10 de setembre del 2015

"Construïm la policia nacional de Catalunya (PNC) i un model nacional català de seguretat amb data 1 de setembre del 2015. Seguretat pública a Catalunya i les possibilitats que tenim si es produeix un nou marc legal en el que es pugui desenvolupar un model nacional de seguretat pública al servei de la ciutadania i de la nova República Catalana.








El CEEC, que des de 1984, fa el possible per generar consciència nacional al voltant de la seguretat i elabora eines teòriques per fer aquesta possible publica aquest document del qual reproduïm íntegrament la presentació a continuació. Per aquells que  ho desitgin podran accedir al número ,en la seva totalitat, a partir del proper dia 15 a la nostra web WWW.ceec.cat.

Aquest Document CEEC número  7 que ha realitzat el nostre analista Bernat Puig és també un altre complement al document de base del model policial català publicat el novembre del 2010.

És una aportació seriosa i documentada de quin és l'estat i les possibilitats dels efectius de seguretat pública de què disposa avui el nostre país.

Crec que aquesta aportació és molt important per veure la realitat i el panorama de la seguretat pública a Catalunya i les possibilitats que tenim si es produeix un nou marc legal en el que es pugui desenvolupar un model nacional de seguretat pública al servei de la ciutadania i de la nova República Catalana.

La policia de Catalunya i tots els serveis de seguretat del país tenen en la situació política actual i l'esdevenidor que s'endevina en l'horitzó una importància vital: la d'assegurar que les nostres institucions i la nostra ciutadania podran desenvolupar en llibertat i sense desestabilitzacions el procés democràtic que estem portant a terme.

El setembre del 2015 la policia de Catalunya serà un element de l'estructura de l'Estat català que serà tensionat  i el poble de Catalunya n'espera molt d'aquests ciutadans policies, bombers i de tots els cossos de seguretat, creient que estaran a l'alçada del repte d'assegurar les llibertats de la nostra societat.

El Document número 7 del CEEC es difondrà a partir del 15 de setembre en edició digital, tot esperant que els mitjans de comunicació se'n facin ressò i que tots els professionals de la seguretat pública de Catalunya en facin difusió entre els seus companys.

El CEEC, des de 1984, quasi sempre a contracorrent, ha lluitat i seguirà fent-ho per construir el model de seguretat pública que necessita la Catalunya-estat del segle XXI, i aportarà tota la seva experiència, estratègia i capacitat de lluita per construir les estructures d'estat que la nova nació requereixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS