divendres, 7 d’agost del 2015

HI HA QUI ET CRIDA PER EXPOSAR LES COSES ALA CARA, I PUTIN ÉS UNA DE ELLES. Putin: "El dictador Erdogan pot anar a l'infern juntament amb els seus terroristes de l'Estat Islàmic".







El president rus, Vladímir Putin, va trencar els protocols diplomàtics acceptats i va convocar personalment a l'ambaixador turc a Moscou, Ümit Yardim, i el va advertir que la Federació Russa trencaria les relacions diplomàtiques llevat que el president turc, Recep Tayyip Erdogan, deixi de donar suport a els terroristes de l'Estat Islàmic a Síria, on Rússia posseeix la seva última base naval a la Mediterrània.

El diari turc Zaman va citar el Moscow Times, que va informar que Putin hauria llançat una llarga diatriba en la qual va criticar la política exterior turca i el seu pervers paper a Síria, l'Iraq i el Iemen al recolzar als terroristes d'Al Qaida, juntament amb l'Aràbia Saudita. La conversa va acabar en una agra polèmica.

Així mateix, segons la informació obtinguda per Moscow Times, la trobada entre Putin i l'ambaixador rus va estar dominat per un intens ressentiment mutu. Yardim va rebutjar les acusacions de Putin i va culpar Rússia per la situació a Síria.

"Digues al teu president dictador que pot anar a l'infern juntament amb els seus terroristes de l'EI i jo faré que Síria es converteixi en un" Gran Stalingrad "per Erdogan i els seus aliats saudites, que no són menys brutals que Adolf Hitler", va contestar Putin a la trobada de dues hores de durada amb el diplomàtic turc.

"Quina hipòcrita és el teu president, que advoca per la democràcia i condemna del cop militar a Egipte", va afegir Putin. "I al mateix temps condona totes les activitats terroristes dirigides a enderrocar el president sirià".

El president rus continu dient que el seu país mai no abandonarà legítim govern de Síria i cooperarà amb els seus aliats, l'Iran i la Xina, per trobar una solució política a la guerra al país àrab.

1 comentari:

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS