dimarts, 25 d’agost del 2015

Espanya ens estima, militarment intervinguts i Catalunya ha traït l'article segon de la Constitución.Han corromput tot el que tingués un valor emocional. Definitivament, el nacionalisme català ha perdut ja qualsevol dret a qualsevol mirament. El nacionalisme català és un llast per a la convivència i per a l'economia nacional. Per tant, no se'ns ocorre una altra cosa que Catalunya sigui intervinguda militarment, derogades les seves normes autonòmiques i clausurades les seves institucions regionals.







A CATALUNYA. Han dilapidat centenars de milions d'euros en subvencions a immigrants de tota mena i condició. Han dinamitat les relacions amb la resta de la nació. Han reinstaurat la cultura del 'tupper' a hospitals, centres de treball i fins a les escoles. Han traït l'article segon de la Constitución.Han corromput tot el que tingués un valor emocional o econòmicament canviable. Han cremat els recursos naturals. Han islamitzat una part de Catalunya.

 Han despertat en nosaltres la sospita que, amb la intervenció econòmica de certes fundacions del Golf, particularment Qatar, ja és possible comprar terrenys a Catañuña per construir mesquites. Han polaritzat ideològicament als catalans. Han propagat l'odi a Espanya entre els més joves. Han deixat sense futur a milers de compatriotes nostres. Han arruïnat a altres tantes milers de famílies. Han subvencionat a vagues, subversius i delinqüents. Han trencat gairebé tots els ponts institucionals entre Catalunya i el conjunt d'Espanya. Han robat a mans plenes i han culpat a altres dels seus excessos. Han acabat amb la paciència de molts i amb la llibertat de tot molts més.

Definitivament, el nacionalisme català ha perdut ja qualsevol dret a qualsevol mirament. El nacionalisme català és un llast per a la convivència i per a l'economia nacional. Per tant, no se'ns ocorre una altra cosa que Catalunya sigui intervinguda militarment, derogades les seves normes autonòmiques i clausurades les seves institucions regionals.

 Hi ha marge per a això en la mateixa Constitució, concretament en el seu article 155: "Si una Comunitat Autònoma no complia les obligacions que la Constitució o altres lleis li imposin, o actuava de forma que atemptés greument contra l'interès general d'Espanya, el Govern, previ requeriment al President de la Comunitat Autònoma i, en el cas de no ser atès, amb l'aprovació per majoria absoluta del Senat, podrà adoptar les mesures necessàries per obligar-la al compliment forçós de les dites obligacions o per tal de protegir l'interès general " . No se m'acut situació més greu que la d'ara per a aquesta intervenció.

Avui, des de Catalunya, la subversió i la violència dels sobiranistes contra els qui se senten espanyols són atiades pels nacionalistes, que no contents amb les àmplies i generoses prerrogatives autonòmiques que han gaudit tots aquests anys, busquen ja la col·lisió frontal amb la resta de Espanya. Són ells els que fomenten el boicot als símbols nacionals; ells els que responen amb sectarisme violent a les veus que clamen estèrilment per una Catalunya per a tots; ells els que utilitzen els Mossos contra l'exigència de pa i llibertat; ells els que, per protegir els seus privilegis i difuminar les seves responsabilitats en el procés de gansterización que pateix la vida política i social catalanes, pretenen ara emporcar i culpar altres dels seus propis excessos.

Espanya sencera ha d'assenyalar amb el dit acusador als nacionalistes, denunciar les seves tèrbols propòsits i fer-los fracassar. Per a això no se m'acut idea millor ni més efectiva que la derogació 'estricte sensu' del marc autonòmic de Catalunya. És l'única forma de salvar aquesta Catalunya que ara s'intenta destrossar separant d'Espanya i llançant als braços de l'enemic, perquè uns pocs sobrevisquin econòmicament a costa de l'empobriment de tots els altres.

Per la resta, tot el meu respecte i la meva comprensió a la Catalunya que sense perdre l'afecció al seu passat, al seu tradició cultural ia les seves senyes identitàries, vol viure en estret i fraternal consorci amb la pàtria que a tots ens il·lumina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS