dimecres, 24 de juny del 2015

Manifest espanyolista a Podem Catalunya. Podem Units, Nosaltres, Podem Units, cridem a forjar a Catalunya una esquerra compromesa contra els NACIONALISTES CATALANS, per lliurar als treballadors dels dogmes del nacionalisme.







Estem els treballadors en una conjuntura històrica crucial que pot determinar les futures dècades no només a Catalunya sinó en el conjunt d'Espanya i d'Europa. En aquesta cruïlla no pot faltar una opció que lluiti amb claredat i determinació pels treballadors, ja siguin assalariats, autònoms o aturats, nascuts en o fora de l'Espanya, i conscient que el procés de separació de Catalunya d'Espanya i, també, dins de la pròpia Catalunya, els està perjudicant greument i, si no s'acaba ja, les conseqüències seran nefastes.
És imprescindible una opció d'esquerres que no repeteixi la gran estafa de certs partits la gran massa de votants eren treballadors no nacionalistes amb arrels en altres parts d'Espanya mentre que els seus dirigents eren nacionalistes acomodats, jugada que ja està repetint-se en PODEM Catalunya. I que tampoc faci com altres que s'omplen la boca amb proclames antinacionalistes i després comparteixen amb Convergència no només el mateix grup liberal del Parlament Europeu sinó, molt més important, les mateixes polítiques econòmiques.
Molts catalans que volen seguir conservant els seus llaços amb la resta d'Espanya i que es consideren d'esquerres no tenen actualment força que els representi: una esquerra que no tingui por garantir que el castellà sigui una de les llengües vehiculars en l'ensenyament, vetllant així per la igualtat d'oportunitats d'infants i joves; i que protegeixi els nens i joves de l'adoctrinament en el supremacismo i l'odi.
Una esquerra que treballi, com a primer pas, en la defensa de les llibertats, els drets fonamentals i les polítiques sanitàries, d'habitatge i de protecció social pròpies de l'Estat del benestar, amenaçats pels atacs neoliberals a tot Europa, i que tingui com a meta una societat molt més igualitària i sostenible ecològicament.
Una esquerra no nacionalista, perquè el procés independentista a Catalunya és una xalupa egoista dels que retallen drets mentre s'emboliquen en banderes etnicistes i busquen el privilegi enfront de la igualtat.
Per tot això, convidem als que comparteixen aquestes reflexions a sumar esforços amb nosaltres i organitzar una esquerra no nacionalista a Catalunya.
Les crucials eleccions autonòmiques en clau "plebiscitària" es tiren a sobre. No hi ha temps a perdre. Coneguem. Mans a l'obra.
Regió metropolitana de Barcelona, ​​23 juny 2015
Podem Units
Contacte: podemosunidostodos@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS