dilluns, 1 de juny del 2015

AQUEST ÉS L'EXEMPLE D'EDUCACIÓ QUE ENS DEMANEN QUAN xiulem L'HIMNE I LA MONARQUIA. El jove Froilán, fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, va insultar d'aquesta manera a un altre nen després de ser recriminat per colar-se al Parc d'Atraccions de Madrid. «Tu calla, puto xinès».







El jove Froilán, fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, torna a ser protagonista una vegada més per una nova i desagradable sortida de to.
Pel que sembla, aquest dimecres, el jove es trobava al Parc d'Atraccions de Madrid es va encarar amb els responsables de l'accés a una muntanya russa anomenada L'Abisme, perquè no volia esperar el seu torn a la cua.
Segons informa la web de eleconomista.es, un dels tutors que acompanyaven els nens d'un altre grup li va cridar l'atenció perquè no es colés i Froilán va contestar que ell era el quart en la línia de successió al tron ​​d'Espanya, al que se li va respondre que això no li permetia accedir a l'atracció sense esperar el seu torn.
Aquesta discussió va retardar la marxa de la cua d'espera que es formava en aquell moment, i llavors un nen d'aspecte oriental va increpar al nebot de Felip VI per voler colar-se. En aquest moment, Froilà es va enfadar amb el noi i li va dir: "Tu calla, puto xinès!". El fill de Jaime de Marichalar, que anava amb altres joves, i seguit a certa distància per la seva escorta, va acabar calmant i aquí va quedar la desagradable anècdota.
El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) ha decidit el tancament parcial durant quatre partits de la grada de gol nord del Sánchez Pizjuán, segons ha anunciat aquest diumenge el club andalús a la seva pàgina web, dos dies després d'haver rebut la notificació oficial.


 Després de la denúncia formulada per la Lliga de Futbol Professional (LFP), el president, Javier Tebas, ja va avançar que la grada en què habitualment s'instal·len els radicals del Sevilla, els 'Biris', seria clausurada, el primer tribunal federatiu ha acordat sancionar l'entitat sevillana pels càntics ofensius proferits pels seus aficionats durant el partit de Lliga corresponent a la vigesimonovena jornada disputat contra l'Athletic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS