diumenge, 21 de juny del 2015

AMB EL QUE ENS ROBA L'ESTAT ESPANYOL ALS CATALANS CADA ANY PEL DEFICIT FISCAL, els nous diputats d'Aragó tindran smartphone nou cada dos anys, tablet i ADSL a casa, AIXÒ ENS PASSA PER NO TENIR UN ESTAT INDEPENDENT.







  Vodafone es fa amb el contracte de telefonia i internet per 750.000 euros per als quatre anys de legislatura
    
Si un dels agraciats renúncia a l'ADSL pagat, els plecs marquen que les Corts d'Aragó s'estalviarien el seu cost
    
El Congrés, el Senat i el Parlament de Galícia també sufraguen la connexió dels seus diputats des de casa
El BOE publica avui la formalització del contracte de comunicacions per a les Corts d'Aragó, que inclou telefonia mòbil, fixa, xarxes i l'ADSL a les cases de diputats i altres alts càrrecs. L'empresa escollida per oferir aquest servei ha estat Vodafone, que cobrarà uns 187.500 euros per any durant quatre anys (un total de 750.000 euros), tota la legislatura.
El contracte, que es va adjudicar el passat 13 de maig, abans de les eleccions, inclou la connexió a internet, amb ample de banda mínim de 6 Mb, als usuaris "als quals els sigui assignat" en la recentment estrenada legislatura. Fins ara, aquest ADSL gratuït funciona en els domicilis de 95 persones, inclosos els diputats.
Després de les eleccions, Les Corts d'Aragó han quedat compostes per 21 diputats del PP, 18 del PSOE, 14 d'Podem, 6 del Partit Aragonesista, 5 de Ciutadans, 2 de la Chunta Aragonesista i 1 d'IU, fins a un total de 67 escons . Si algun d'ells renunciés a l'ADSL, es reduiria el cost per a les arques públiques del contracte, tal com marquen els plecs.
A més, els detalls de la licitació estableixen que Les Corts repartiran entre diputats i alts càrrecs 90 smartphones de gamma alta, que es renovaran als dos anys, a més de 95 tablets.
Aragó no és l'única comunitat autònoma que paga l'ADSL a les cases dels diputats. Com va avançar El Heraldo de Aragón en una interessantíssima comparació, els diputats gallecs també gaudeixen d'aquest servei. El Congrés dels Diputats, com ja vam explicar en aquest mateix bloc, també es fa càrrec de l'ADSL dels seus 350 diputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS