dijous, 21 de maig del 2015

Les cites secretes d'Aznar, Joan Carles i Zapatero amb Hugo Chávez. Una nova manipulació informativa de caràcter mediàtic està intentant desviar l'atenció de l'opinió pública espanyola, tot i que les xarxes socials sembla que no se l'empassen:







Ja hi ha evidències gràfiques, audiovisuals i textuals que donen compte d'almenys tres entrevistes secretes de José María Aznar (PP), una altra de José Luis Rodríguez Zapatero (PSOE) i fins i tot una del mateix rei Joan Carles, que va enviar com a emissari a l'ex ambaixador Raúl Morodo, amb l'expresident de Veneçuela, Hugo Chávez. No obstant això, els mitjans de comunicació del règim intenten fer creure que els capdavanters veneçolans a Espanya són els dirigents de Podem. "Llàgrimes de Moneder", titulava un sever editorial del diari "El País" dirigit a aquest professor universitari, a qui renyava per haver escrit un "twit" en què comentava al seu torn un altre editorial sobre la seva formació política titulat "Paisatges calcinats" .
Malgrat aquesta curiosa i desmesurada cortina de fum, l'abundància de notícies que revelen els múltiples trobades de dirigents polítics del règim espanyol amb Hugo Chávez i les negociacions i negocis que en ells es van abordar, fan referència als dos últims presidents espanyols de PP i PSOE i l'encara considerat legalment rei Joan Carles. Perquè Espanya té dos monarques en actiu i, el que és pitjor, en nòmina, com es va poder veure a la recent visita a la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques per a estrènyer la mà de l'exministre d'UCD, Martín Villa, reclamat per la justícia argentina.
Segons les dades recopilades per "Espia al Congrés", José María Aznar (PP) es va entrevistar en secret amb Hugo Chávez a Estats Units durant una visita oficial de dos polítics. Allà van parlar de negocis, ja que era un periple "comercial". Una altra cita va tenir lloc a Lima (Perú), al restaurant La Rosa Nàutica. L'última que està acreditada es va celebrar a Caracas i un bloc proper al chavisme va revelar la versió que el mateix president de Veneçuela havia donat d'aquesta conversa reservada.
També José Luis Rodríguez Zapatero (PSOE) es va entrevistar de forma confidencial amb Hugo Chávez en diverses ocasions. Quan va morir el president veneçolà va donar alguna pista: el dirigent socialista va elogiar "sens dubte" la seva personalitat "apassionada, vehement i en certa mesura aclaparadora" tant en "públic" com a "privat": "He conegut al president Chávez en els anys que vaig estar al capdavant del Govern i, sens dubte, marcarà una etapa a Veneçuela i una influència a Llatinoamèrica ". Quan va accedir al poder després de guanyar les eleccions, nombrosos dirigents socialistes propers a Zapatero es van declarar "chavistes" (tenim els noms i les proves) i ells mateixos es autocalificaban com "zapatistes".
Al rei Joan Carles també li va interessar sempre Chávez, tot al famós i una mica groller "per què no calles", incident que el veneçolà sempre es va prendre amb humor. Tots dos militars d'Aire (Chávez paracaigudista i Juan Carlos pilot), els unia el seu gust per les armes, el suport a la indústria militar i la campechanía. El periodista Jesús Cacho va donar els detalls de com es va recompondre la seva relació després de la seva xoc verbal:
"Clarejava sobre Lisboa. Eren les 5,30 de la matinada del dissabte 17 de novembre quan Hugo Chávez, president de la República Bolivariana de Veneçuela, aterrava la Base Aèria Militar de Figo Madur per a una breu escala camí de Riad, on aquest mateix dia donava inici la cimera de l'OPEP. Cap membre del Govern portuguès va acudir a emplenar. Mentre repostava l'avió de Cubana d'Aviació prestat pel seu amic Fidel Castro, Chávez va rebre durant mitja hora a Raúl Morodo, exambaixador d'Espanya a Veneçuela, enviat pel ministre Moratinos en un nou i gairebé desesperat intent per aplacar els ímpetus del líder veneçolà contra Espanya i el seu Rei, a compte dels incidents registrats a la Cimera Iberoamericana de Santiago de Xile ".
Per aclarir aquest fumat, fosc i llagrimós assumpte, "Espia al Congrés" posa a disposició dels seus lectors diverses notícies sobre aquesta qüestió juntament amb el llibre "Aznar, Zapatero, Joan Carles i Chávez:" El nostre negoci segueix molt bé ". El text revela al llarg de les seves 20 pàgines tots els emails íntegres que sobre Veneçuela van intercanviar el banquer Miguel Blesa (Caja Madrid-Bankia), l'expresident Aznar i l'empresari d'equips d'assistència aeronàutica civil i militar, Pedro Rodríguez Pla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS