dijous, 28 de maig del 2015

La monja Forcades vol ser la Ada Colau de la Generalitat. La seva proposta de liderar una candidatura conjunta sota el nom 'Capgirem Catalunya en Comú' i vol que ERC s'adhereixi.







Teresa Forcades: "Ada Colau i Barcelona en Comú són l'estratègia més realista cap a la independència"? .

 El dia després de declarar la independència, el President de Catalunya haurà d'anar país per país fent un esforç de diplomàcia titànic perquè ens reconeguin. Necessitarem una persona que doni una gran imatge presidencial, domini els idiomes i pugui projectar als altres països sensació de serietat i seguretat. 

No hi ha una segona oportunitat per a una primera impressió i que t'obrin la porta. Penseu molt be, si sou independentistes qui pot fer aquest paper a partir del 27s.  Jo ja ho tinc força clar i no crec que la impulsora del Procés Constituent advoca per fer confluir al voltant de "Capgirem Catalunya en Comú" l'espai de la CUP, ICV, EUiA i Podem de cara al 27-S. Resumin no veig Teresa Forcades com a Presidenta de Catalunya donan una gran imatge presidencial  i que t'obrin la porta a projectar als altres països sensació de serietat i seguretat. 

A la candidatura proposada per Forcades confluirien Barcelona en Comú (formada per Podem, Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i Procés Constituent) i la CUP sota el nom 'Capgirem Catalunya en Comú'.

Forcades, en declaracions a RAC1, s'ha mostrat convençuda que si la proposta arriba a bon port i la llista acaba sent una realitat, les possibilitats que fos la guanyadora de les eleccions serien molt altes.

Per assegurar la possible victòria electoral, la benedictina no ha dubtat a convidar Esquerra Repúblicana a formar part d'aquest bloc. ja que ha considerat que sense ells "la qüestió es fa més difícil d'imaginar".

Malgrat exposar la seva proposta, Forcades ha volgut es prudent i ha subratllat que es tracta d'una iniciativa personal i que Proces Constituent, moviment en què està enquadrada, encara ha de ratificar la idea.

1 comentari:

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS