dilluns, 11 de maig del 2015

Colau i Barcelona . «La dona ha demostrat conèixer poc la realitat de Barcelona com un tot orgànic, la realitat més enllà de Nou Barris». Catalufo' és un terme xenòfob. Exactament igual com 'sudaca' o 'negrata'. Com aquests, és un terme inventat.







Ada Colau representa l'herència directa d'ICV. De debó la majoria de barcelonins s'ha fet d'ICV ? El mateix es pot dir de Ciudadanos, que segons les enquestes a l'ús dóna una pallissa monumental a ERC. Un partit que- fora de l'anticatalanisme més abrandat- no té cap programa municipal.

Jo crec que les enquestes estan cuinades- i molt, però si no ho estan, potser que ens ho fem mirar.

Fa dos dies em varen donar un fullet de BComú amb les 10 propostes programàtiques estrella de la Sra. Colau. Hi figuraven, entre altres: que tots els nens tinguin una infantesa feliç o que tothom tingui una feina digna. Que jo sàpiga ni una ni altra són competències municipals, ni tant sols de l'estat com a punts realitzables en sí. Quan parlem d'eleccions municipals el que la gent espera és propostes concretes, no principis globals.

Per exemple, si parlem de feines dignes, dir quelcom com "fomentar que la ciutat esdevingui un tub de noves tecnologies per tal de proveir de feina de qualitat els nostres ciutadans".

Esperem pel bé de tots i per Catalunya que punxin molt seriosament. Si hom vol votar a un partit d'esquerres no socialdemòcrata (si és socialdemòcrata ja hi ha ERC), la CUP està fent una feina excel·lent a tot arreu, sense demagògies no falses promeses i amb una integritat a prova de bombes. Pots estar-hi d'acord o no (jo no hi estic),però la diferència amb la Sra. Colau és abismal. Ah, i a més són favorables a la independència del nostre país, quasi me n'oblidava !!

Més enllà de tot això, m'agradaria saber quina capacitat de gestió aporta la Sra. Colau: no és el mateix muntar escratches que governar una ciutat. No és el mateix anar d'alternatiu que gestionar el dia a dia. Que li diguin al Sr. Saura, per exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS