dimecres, 11 de març del 2015

Parlar és fàcil i gratis i més quan arriben els períodes electorals, molt més oportunista. Esperanza Aguirre: "A veure si hi ha collons de suspendre la final si es xiula l'himne i al Rei". La candidata pel Partit Popular a ser l'alcaldessa de Madrid, Esperanza Aguirre, va mostrar la seva opinió sobre què hauria de fer en cas que a la final de Copa del Rei, entre el Barça i l'Athletic Club de Bilbao, existissin els xiulets a l'himne ia la figura del Rei: AGUIRRE: "COM DIR SARKOZY, SI ES PITA L'HIMNE EL PARTIT ES CELEBRA A PORTA TANCADA".






Els equips que es presenten al campionat d'Espanya no haurien de manifestar amb els xiulets a l'himne i al Rei el que per a mi és l'odi a la resta dels espanyols. Si es xiula és una qüestió molt greu, com va dir Sarkozy, com xiulin la Marsellesa se suspèn el partit i se celebra a porta tancada .

Després d'escoltar les declaracions de la política, el periodista d'Onda Cero, Javier Ares, apuntava:

I és veritat, ara dic jo: 'A veure si hi ha collons', amb perdó. Perquè parlar en aquest país ha estat sempre fàcil i gratis, però a veure si és veritat. Perquè si no està tipificat com a delicte i la gent ho pot fer, algú, algun tipus d'autoritat com el president del govern, el de la comunitat, l'alcalde o el president de la RFEF, que en això mana més que els tres anteriors junts , han de prendre una decisió.

Parlar de cara a la galeria i quedar bé, Donya Esperança, alhora que gratis és populista i fenomenal. Està vostè carregada de raó, com va dir Sarkozy, però a veure qui li posa el cascavell al gat
Quan sigui alcaldessa de Madrid i tingui facultat per fer-ho, que no la té, llavors es prendrà una solució perquè la resta és populisme barat i fàcil.
Li donava la raó a la mesura que proposava però li demanava que es deixés de paraules i passés als fets, ja que els xiulets a l'himne no són nous:

I ho demanem encaridament, que se suspengui el partit si es produeix l'ofensa a l'himne nacional i la xiulada al Rei. Es tracta de prendre solucions i no de parlar, no m'agrada aquest populisme barat.

Parlar és fàcil i gratis i més quan arriben els períodes electorals i molt més oportunista. Ho dic no des del enuig però si amb veu alçada perquè estem desitjant que algú solucioni aquest problema perquè a tots ens produeix veritable vergonya escoltar i presenciar semblant atropellament als valors d'un país com és el nostre .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS